Curs: Lacatus Contsructii Metalice si Navale

imagine LACATUS CONTSRUCTII METALICE SI NAVALE
1000 RON

Curs: Lacatus Contsructii Metalice si Navale

Curs de calificare // Autorizat

Constanta , jud. Constanta // Pret: 1000 RON


Data incepere: 19/08/2022
Perioada inscrieri: 28/07/2022 - 18/08/2022
Organizator: Asociața A.S.F.P.
Data ultimei actualizari : 28/07/2022

Participantii la programul de formare profesionala trebuie sa fie absolventi de invatamant obligatoriu.
Prezentare curs
Lacatusul constructii metalice si navale executa operatii tehnologice de confectionare a elementelor de structura si de asamblare a confectiilor metalice, operatii tehnologice de confectionare a elementelor de structura, de asamblare, de montaj a corpului navei, de lansare a navei si de intretinere si reparare a constructiilor navale. Pentru realizarea operatiilor tehnologice sunt necesare cunostinte privind exploatarea si intretinerea utilajelor si dispozitivelor din atelierele de lacatuserie si a santierelor navale, precum si cunostinte de nomenclatura navala.Dupa finalizarea cursului, absolventii promovati primesc Certificate de Calificare, eliberate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale, reglementate de lege ca acte de studii cu recunoastere nationala si europeana si vor fi insotite de suplimente descriptive ce cuprind urmatoarele competente profesionale dobandite: 1. Comunicarea la locul de munca; 2. Efectuarea muncii in echipa; 3. Planificarea activitatilor proprii; 4. Asigurarea calitatii lucrarilor executate; 5. Aplicarea normelor de sananatate si securitate in munca, de protectie a mediului si de PSI; 6. Organizarea locului de munca; 7. Protectia anticoroziva a suprafetelor; 8. Utilizarea utilajelor si dispozitivelor specifice executarii constructiilor metalice; 9. Executarea constructiilor metalice; 10. Revizia si intretinerea constructiilor metalice; 11. Executarea elementelor de structura a corpului navei si a accesoriilor de corp; 12. Executarea sectiilor plane si de volum; 13. Asamblarea corpurilor de nave; 14. Pregatirea navelor in vederea lansarii; 15. Intretinerea si repararea corpului navei.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociața A.S.F.P.

logo Asociața A.S.F.P.

Adresa: B-dul Al. Lăpușneanu nr.1 (parterul casei de cultură, la Cursuri de Calificare), Constanta, jud. Constanta
E-mail contact firma: office@asistentasiformare.ro
Descriere:

Asociația de Dezvoltare pentru Asistență Socială și Formare Profesională (Asociația A.S.F.P.) este persoană juridică fără scop patrimonial și este înființată în anul 2016 prin dorința membrilor fondatori de a crește calitatea resursei umane precum și calitatea în domeniul formării profesionale.

 Printr-o abordare creativă și eficientă Asociația A.S.F.P. urmărește, pe de o parte ca toți beneficiarii cursurilor absolvite (în prezent peste 1600 absolvenți) să demonstreze profesionalism în munca desfășurată atât în calitate de administratori ai propriilor afaceri, cât și în calitate de angajați, iar pe de altă parte să prevină și să combată marginalizarea socială, abuzul, neglijarea și discriminarea de orice formă în scopul creșterii calității vieții oamenilor indiferent de vârstă, gen, etnie, religie sau categorie socială.

Asociația A.S.F.P. are în componența ei specialiști în diverse domenii privind formarea profesională continuă a adulților și asistență socială.

În acest sens, specialiștii Asociației A.S.F.P. dețin o vastă experiență și competențe în domenii precum: asistență socială, securitate și sănătate în muncă, situații de urgență, construcții, contabilitate, resurse umane etc, formarea profesională fiind una de...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0722368648
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput