Curs: Instructor Preparator Formare COR: 333309- Acreditat ANC 0722934356

imagine Curs:INSTRUCTOR PREPARATOR FORMARE  COR: 333309- acreditat ANC 0722934356
600 RON

Curs: Instructor Preparator Formare COR: 333309- Acreditat ANC 0722934356

Curs de specializare // Autorizat

Constanta , jud. Constanta // Pret: 600 RON


Data incepere: 20/05/2024
Perioada inscrieri: 13/04/2024 - 19/05/2024
Data ultimei actualizari : 25/04/2024

Cursul INSTRUCTOR PREPARATOR FORMARE este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională, . Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, pret 600 lei, tel: 0722.934.356
Prezentare curs
Durata: 50 ore
Cursul de Instructor/Preparator Formare se adreseaza oricărei persoane, absolvent a examenului de bacalaureat care este interesată sa desfăşoare activităţi de formare profesională. Cursanţii vor învăţa cum să realizeze instruirea practică, îşi vor îmbunătăţi tehnicile şi metodele de comunicare şi predare pentru a reuşi să se devină instructori şi preparatori eficienţi de formare profesională.
Acest curs este echivalentul cursului de Formator dar pentru persoanele cu studii medii care doresc sa activeze în domeniul formării profesionale pentru in cadrul programelor/cursurilor ce necesita instruire practică.
Instructorul/preparator formare poate activa in cadrul programelor de specializare, în domeniul ocupatiei pentru care este pregatit si are experienta,
► Certificatul este valabil pe viata si este recunoscut atat in Romania cat si in tarile membre ale Uniunii Europene, aplicand Apostila de la Haga.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Sagittarius Business & Training

logo Sagittarius Business & Training

Adresa: str. Ion Lahovari 55A Constanta, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 731 899
E-mail contact firma: sagittarius.training@gmail.com
Descriere:

Sagittarius Business & Training este un partener de incredere, pe termen lung, pentru toti clientii nostri, ajutandu-i sa-si dobandeasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile si deprinderile in domeniile in care doresc sa inceapa sau sa evolueze in cariera.

Echipa noastra este formata din lectori profesionisti, cu vasta experienta in domeniile in care activeaza, ce va ajuta sa va atingeti obiectivele propuse si sa dobanditi competentele necesare in viitoarele activitati dorite.

 Punem la dispozitie o gama variata de cursuri, ce vin sa satisfaca necesitatile de instruire a fiecarui cursant si totodata, in urma promovarii examenelor veti obtine Certificate de Absolvire /calificare  acreditate de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, respectiv Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, ce sunt recunoscute atat în ţară cat şi în Statele Membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt însoţite de suplimente descriptive care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733 731 899 0722 934 356
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput