Curs Inspector in Sanatate si Securitate in Munca - Acreditat ANC

imagine Curs Inspector in Sanatate si Securitate in Munca - ACREDITAT ANC
750 RON

Curs Inspector in Sanatate si Securitate in Munca - Acreditat ANC

Curs de specializare // Autorizat

Constanta , jud. Constanta // Pret: 750 RON


Data incepere: 20/05/2024 // Durata: 80 ore
Perioada inscrieri: 12/04/2024 - 17/05/2024
Data ultimei actualizari : 25/04/2024

Curs de perfectionare Inspector in Sanatate si Securitate in Munca. COR: 325723 ACREDITARE: Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educației Naționale, pret 750 lei , telefon 0722.934.356
Prezentare curs

Cursul de Inspector în domeniul securității și sănătății în muncă se adreseaza  celor ce îşi doresc să lucreze în domeniul securitatii si sanatatii in munca.
În cadrul acestui curs veti dobandii cunoştinţele necesare cu privire la legislaţia in vigoare precum si  modul în care noţiunile de bază învăţate se pot aplica în cazuri concrete legate de activitatile in domeniul sanatatii si securitatii in munca.
In urma absolvirii acestui curs veţi putea coordona activitatile de prevenire şi protecţie referitoare la securitatea si sanatatea in munca, în cadrul organizaţiile publice şi private. De asemenea, veţi dobândi abilităţile necesare pentru a efectua controalele privind respectarea şi aplicarea normelor şi reglementărilor legislative în domeniu,  veţi dobândi dreptul de a organiza și susține instruirile introductiv-generale, precum și verificarea instruirilor la locul de muncă și periodice, având semnătură autorizată pentru consemnarea acestora în fişele individuale de instruire SSM.      
În urma promovării examenului se emite certificatul de absolvire/calificare, sub siglele Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educației Naționale, recunoscut atât în România cât și în țările membre ale Uniunii Europene.
Acesta este însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Datorită obligativităţii operatorilor economici de a avea personal de specialitate în domeniul protecţiei muncii, meseria de Inspector în domeniul securității și sănătății în muncă este necesară şi căutată de către angajatori, pentru rezolvarea problemelor de această natură și pentru asigurarea cadrului legal de desfășurare a activității organizației. 

Competențe profesionale dobândite în urma absolvirii examenului ANC, sunt urmatoarele:
  Realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie
  Stabilirea semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă
  Stabilirea mijloacelor materiale şi tehnice necesare securităţii şi sănătăţii în muncă
  Criterii generale pentru evaluare a riscurilor
  Instruirea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă Informarea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă
  Prevenirea accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale
  Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporară de muncă
  Verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă
  Monitorizarea activităţilor de evacuare şi intervenţie în situaţii de urgenţă

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Sagittarius Business & Training

logo Sagittarius Business & Training

Adresa: str. Ion Lahovari 55A Constanta, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 731 899
E-mail contact firma: sagittarius.training@gmail.com
Descriere:

Sagittarius Business & Training este un partener de incredere, pe termen lung, pentru toti clientii nostri, ajutandu-i sa-si dobandeasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile si deprinderile in domeniile in care doresc sa inceapa sau sa evolueze in cariera.

Echipa noastra este formata din lectori profesionisti, cu vasta experienta in domeniile in care activeaza, ce va ajuta sa va atingeti obiectivele propuse si sa dobanditi competentele necesare in viitoarele activitati dorite.

 Punem la dispozitie o gama variata de cursuri, ce vin sa satisfaca necesitatile de instruire a fiecarui cursant si totodata, in urma promovarii examenelor veti obtine Certificate de Absolvire /calificare  acreditate de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, respectiv Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, ce sunt recunoscute atat în ţară cat şi în Statele Membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt însoţite de suplimente descriptive care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733 731 899 0722 934 356
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput