Curs: Cadru Tehnic cu Atributii in Domeniul Prevenirii si Stimgerii Incendiilor Cor541902 0722934356

imagine Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stimgerii incendiilor cor541902   0722934356
750 RON

Curs: Cadru Tehnic cu Atributii in Domeniul Prevenirii si Stimgerii Incendiilor Cor541902 0722934356

Curs de perfecţionare // Autorizat

Constanta , jud. Constanta // Pret: 750 RON


Data incepere: 25/04/2024
Perioada inscrieri: 13/03/2024 - 24/04/2024
Data ultimei actualizari : 03/04/2024

Cursul CADRU TEHNIC CU ATRIBUTII IN DOMENIUL PSI, tel 0722934356, cod COR 541902, Autorizat IGSU, Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educației, pret 710 lei
Prezentare curs
Ocupaţia de Cadru Tehnic PSI se referă la planificarea, organizarea, monitorizarea şi controlarea activităţilor de prevenire şi stingere a incendiilor în instituţile publice şi private conform Programei Cadru avizată de Inspectoratul General pentru situații de urgenţă.
Cursanţii vor dobândi toate cunoştinţele necesare pentru a putea exercita această meserie şi vor învăţa toate tehnicile utilizate în prevenirea şi stingerea incendiilor conform legislaţiei în vigoare. Pe lângă cunoştinţele teoretice dobândite, cursanţii vor avea ocazia să desfăşoare activităţi practice care îi vor pregăti pentru gestionarea eficientă a situaţiilor reale de pericol generate de apariţia incendiilor.
Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților.

În urma promovării examenului se emite certificatul de absolvire/calificare, sub siglele Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educației Naționale, recunoscut atât în România cât și în țările membre ale Uniunii Europene. Acesta este însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Prin obţinerea certificatului de absolvire veţi dobândi dreptul de a organiza și susține instruirile introductiv-generale, precum și verificarea instruirilor la locul de muncă și periodice, având semnătură autorizată pentru consemnarea acestora în fişele individuale de instruire SU.
Vă recomandăm urmarea acestui curs la centrul nostru de formare profesională pentru a deveni un bun profesionist în acest domeniu şi pentru a deveni capabili să preveniţi apariţia de astfel de accidente în cadrul organizaţiilor şi de a avea pregătirea necesară pentru a reduce daunele sau a salva vieţi!

Competențe profesionale dobândite în urma absolvirii examenului ANC:
1. Planificarea activităţii de apărare împotriva incendiilor
2. Organizarea activităţii de apărare împotriva incendiilor
3. Monitorizarea activităţii de apărare împotriva incendiilor
4. Elaborarea documentelor specifice activităţii de apărare împotriva incendiilor
5. Instruirea salariaţilor în domeniul apărării împotriva incendiilor
6. Controlul modului de respectare a măsurilor de apărare împotriva incendiilor
7. Acordarea asistenţei tehnice de specialitate în situaţii critice
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Sagittarius Business & Training

logo Sagittarius Business & Training

Adresa: str. Ion Lahovari 55A Constanta, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 731 899
E-mail contact firma: sagittarius.training@gmail.com
Descriere:

Sagittarius Business & Training este un partener de incredere, pe termen lung, pentru toti clientii nostri, ajutandu-i sa-si dobandeasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile si deprinderile in domeniile in care doresc sa inceapa sau sa evolueze in cariera.

Echipa noastra este formata din lectori profesionisti, cu vasta experienta in domeniile in care activeaza, ce va ajuta sa va atingeti obiectivele propuse si sa dobanditi competentele necesare in viitoarele activitati dorite.

 Punem la dispozitie o gama variata de cursuri, ce vin sa satisfaca necesitatile de instruire a fiecarui cursant si totodata, in urma promovarii examenelor veti obtine Certificate de Absolvire /calificare  acreditate de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, respectiv Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, ce sunt recunoscute atat în ţară cat şi în Statele Membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt însoţite de suplimente descriptive care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733 731 899 0722 934 356
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput