Curs: Formator - COR 242401 - Acreditat ANC 0722934356

imagine Curs: FORMATOR - COR 242401 - Acreditat ANC 0722934356
900 RON

Curs: Formator - COR 242401 - Acreditat ANC 0722934356

Curs de perfecţionare // Autorizat

Constanta , jud. Constanta // Pret: 900 RON


Data incepere: 29/07/2024
Perioada inscrieri: 13/06/2024 - 27/07/2024
Data ultimei actualizari : 01/07/2024

Curs FORMATOR, COR 242401 tel 0722934356 Este acreditat de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice si Ministerul Educatiei, pret 880lei. Este recunoscut în ţară şi în Statele Membre ale Uniunii Europene
Prezentare curs
Profesiunea de FORMATOR este una dintre cele care lucrează cu un material sensibil, delicat: ființa umană. De aceea, pentru a fi un bun formator, trebuie să te formezi pe tine însuți.
Cursul de Formator este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A). Participand la acest curs, vei invata cum sa gestionezi eficient situatiile dificile aparute in timpul cursului, vei putea sa vorbesti in public fara emotii si vei sti cum sa structurezi si sa prezinti tema abordata in timpul cursului.Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților.

Cui se adreseaza cursul:
Tuturor persoanelor care doresc sa dobandeasca cunostinte in domeniul predarii, evaluarii activitatii de formare si sustinerii cu profesionalism a cursurilor, training-urilor sau workshop-urilor.

Ce vei invata daca vei finaliza acest curs:
-sa iti creezi structura si continutul cursului;
-sa identifici aplicatii practice pentru viitorii tai cursanti;
-iti vei dezvolta abilitatile si competentele necesare de Formator;
-sa iti gestionezi emotiile in fata unui public;
-sa gestionezi corect limbajul non-verbal si para-verbal;
-sa comunici natural si sa iti adaptezi mesajul in functie de participantii la curs-cum sa oferi corect un feedback;
-metode specifice de predare si invatare pentru adulti.

Certificare:
In urma absolvirii examenului final, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Formator” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Sagittarius Business & Training

logo Sagittarius Business & Training

Adresa: str. Ion Lahovari 55A Constanta, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 731 899
E-mail contact firma: sagittarius.training@gmail.com
Descriere:

Sagittarius Business & Training este un partener de incredere, pe termen lung, pentru toti clientii nostri, ajutandu-i sa-si dobandeasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile si deprinderile in domeniile in care doresc sa inceapa sau sa evolueze in cariera.

Echipa noastra este formata din lectori profesionisti, cu vasta experienta in domeniile in care activeaza, ce va ajuta sa va atingeti obiectivele propuse si sa dobanditi competentele necesare in viitoarele activitati dorite.

 Punem la dispozitie o gama variata de cursuri, ce vin sa satisfaca necesitatile de instruire a fiecarui cursant si totodata, in urma promovarii examenelor veti obtine Certificate de Absolvire /calificare  acreditate de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, respectiv Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, ce sunt recunoscute atat în ţară cat şi în Statele Membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt însoţite de suplimente descriptive care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0722 934 356 0733 731 899
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput