Despre noi


e-Calificare.ro este un portal care are ca principal obiectiv facilitarea accesului adultilor la activităti de formare profesională continuă organizate prin alte forme decat cele specifice sistemului national de invătămant.


Al doilea obiectiv al portalului e-Calificare.ro este de a oferi fimelor, organizatilor si institutiilor care desfăsoară activităti de instruire un instrument de promovare a cursurilor organizate, fie că este vorba de cursuri acreditate fie că sunt training-uri ce se finalizează cu o diplomă cu recunoastere internă, precum si a activitătii in ansamblu a entitătilor care desfăsoară activităti de instruire.


Pentru a veni atat in sprijinul persoanelor care doresc să participe la cursuri de formare profesională (cursuri de initiere, cursuri de calificare, cursuri de perfectionare sau cursuri de specializare) si a furnizorilor de formare profesională autorizati, in cadrul portalului au fost create si cateva sectiuni cu informatii utile.


Portalul e-Calificare.ro este administrat de PERSEUS S.R.L., societate specializată in furnizarea de servicii suport pentru enitătile care organizează cursuri, seminarii si workshop-uri.
Echipa e-Calificare.ro

La construcţia şi bunul mers al portalului e-calificare.ro lucrează o echipă profesionistă formată din experti IT şi administratori de materiale. Alături de aceştia se află traineri, care pe baza experientei practice oferă sfaturi si solutii pentru îmbunătăţirea functionării portalului de instruire.


Pentru problemele legate de funcţionarea site-ului puteţi trimite un mesaj folosind formularul din sectiunea contact.

Administratorul e-Calificare.ro nu organizeaza cursuri si nu are parteneriate cu firmele care posteaza anunturi pe portal. Cei interesati sa participe la cursurile publicate pe portal sunt rugati sa contacteze direct organizatorii cursului. Fiecare anunt contine detalii despre compania care a publicat anuntul referitor la curs.