Meseria de Lucrator comercial presupune vanzarea produselor, intocmirea rapoartelor cu privire la vanzarile efectuate, verificarea si actualizarea stocurilor de produse.Mediul de lucru al acestuia este reprezentat de punctul de vanzare in c...
Cursul Manager în domeniul siguranței alimentare este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților - pentru ocupația MANAGER ÎN DOMENIUL SIGURANȚEI ALIMENTARE, cod COR 325715.
Ocupaţia de fochist, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a cazanelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind operarea şi supravegherea funcţionării...
Ocupaţia de fochist, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a cazanelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind operarea şi supravegherea funcţionării...
Ocupaţia de fochist, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a cazanelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind operarea şi supravegherea funcţionării...
Ocupaţia de fochist, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a cazanelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind operarea şi supravegherea funcţionării...
Ocupaţia de fochist, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a cazanelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind operarea şi supravegherea funcţionării...
Ocupaţia de fochist, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a cazanelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind operarea şi supravegherea funcţionării...
Ocupaţia de fochist, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a cazanelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind operarea şi supravegherea funcţionării...
Ocupaţia de fochist, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a cazanelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind operarea şi supravegherea funcţionării...
Ocupaţia de fochist, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a cazanelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind operarea şi supravegherea funcţionării...
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-istul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire de 8 ore...
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-istul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire de 8 ore...
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-istul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire de 8 ore...
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-istul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire de 8 ore...
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-istul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire de 8 ore...
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-istul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire de 8 ore...