Sportul pentru toti copii prin club de karate Bucuresti ShuHaRi


Sportul pentru toti este adresat celor ce vor sa se dezvolte normal atat cu corpul cat si cu mintea. Nu poti avea o minte sanatoasa intr-un corp nedezvoltat sau bolnav. Nu poti avea nici corp sanatos daca mintea este ''bolnava'' [lene, comoditate, dependente, vicii, etc]

Copii de azi sunt foarte comozi, aleg calea usoara, sunt incurajati sa faca doar ce isi doresc. Din pacate asta duce la formarea unor adulti cu caractere slabe, ce cu greu vor putea face fata greutatilor vietii.

La club de karate Bucuresti ShuHaRi se practica sportul pentru toti cei ce isi doresc sa se dezvolte armonios.

''Greutatile'' din sport o sa-i ajute sa stie cum sa se invinga pe ei insisi, pentru ca mai apoi sa treaca peste greutatile vietii.

Se asigura atat pregatirea generala in sport cat si cea specifica din karate. Copilul va deveni multilateral dezvoltat atat neurologic [dexteritate ridicata], inteligenta stimultata [prin stilul de karate special], mintea disciplinata, corpul dezvoltat. Toate vor fi legate intre ele armonios.

Mai multe puteti afla apasand accesand site-ul https://shuhari.ro/


Programul  - Luni si Miercuri 16.30 - 18.00. Costa 200 lei / luna.

Locatie      - Piata Bucur, str Verziori nr 2 la 7 minute de mers de metrou Unirii.

Contact     - shuharidojoromania@gmail.com 0766440398


Disclaimer: Acest articol a fost adaugat de firma Shuhari Dojo si nu reprezinta oficial punctul de vedere sau pozitia administratorului portalului e-calificare.ro”