Arte martiale Bucuresti prin Club de karate ShuHaRi Dojo


La arte martiale Bucuresti ShuHaRi se tin cursuri karate copii cu specificul de performanta sportiva.

Prin aceste cursuri tanarul sportiv este modelat pas cu pas, atat fizic cat si mental, sa evite orice conflict. Se stie ca vechii samurai respectau codul Bushido. Respectarea principiilor acestui cod ii conducea catre o stare minte calma in orice situatie.

De aceea samuraii erau recunoscuti pentru ca nu-si scoteau sabia sa taie in stanga si dreapta la intamplare fara discernamant. Sabia unui samurai iscusit se afla mereu in teaca. Caracterul, mintea si spiritul format prin respectarea codului Bushido ii ajutau sa evite situatiile de violenta.

La arte martiale Bucuresti ShuHaRi sportivii sunt formati in spiritul Dojo Kun un set de reguli, principii, izvorate din Bushido.

Asa cum sabia samuraiilor statea in teaca datorita spiritului lor, la fel si tehnicile invatate la cursuri karate copii vor ramane, asemenea sabiilor, inauntrul practicantului de karate Wado Ryu fara a fi folosite.

La club de karate Bucuresti ShuHaRi se perfectioneaza caracterul, spiritul, mintea pentru stapanire de sine, stiinta de a evita conflictele, corpul pentru performanta sportiva si toate aspectele fiintei pentru pregatire traditionala intr-un karate Wado Ryu. De aceea la ShuHaRi Dojo nu se vor tine cursuri autoaparare copii ce ar escalada conflictele fara discernamant intre copii in loc sa le stinga.

Inscrieri pe site https://shuhari.ro/ sau la shuharidojoromania@gmail.com, 0766440398

Program - 16.30 - 18.00 Luni si Miercuri

Locatia salii - Bucuresti, Zona restaurantului Budapesta, Piata Bucur, la 7 minute de mers de metrou Unirii.

Pret abonament - 200 lei pe luna cu 2 antrenamente saptamanal


Disclaimer: Acest articol a fost adaugat de firma Shuhari Dojo si nu reprezinta oficial punctul de vedere sau pozitia administratorului portalului e-calificare.ro”