Curs: Ingrijitoare copii

imagine Ingrijitoare copii
700 RON

Curs: Ingrijitoare copii

Curs de calificare // Autorizat

Bucuresti Sector 6 , jud. Bucuresti // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 360 ore in 60 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Asociatia Fluens
Data ultimei actualizari : 01/04/2022

Asociatia Fluens, furnizor acreditat de formare profesionala, organizeaza cursul de „Ingrijitoare copii”, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari . Acesta se finalizeaza cu eliberare de certificate de calificare recunoscute de catre Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.
Prezentare curs

Asociatia Fluens, furnizor acreditat de formare profesionala, organizeaza cursul de „Ingrijitoare copii”, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari . Acesta se finalizeaza cu eliberare de certificate de calificare recunoscute de catre Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Absolventii acestui curs vor fi calificati ca ingrijitori copii, in conformitate cu cod N.C. 5131.1.1 – nivel 1 de calificare.

La curs pot participa persoane care au absolvit minim 8 clase si care lucreaza sau doresc sa lucreze in domeniul ingrijirii, supravegherii si educatiei copilului, in institutii precum crese, gradinite, centre de zi, centre rezidentiale sau la domiciliul copilului. Cursul organizat de Asociatia Fluens garanteaza dobandirea competentelor si abilitatilor necesare pentru asigurarea ingrijirii optime a copilului, in conformitate cu standardele de calitate.

Cursul de „Ingrijitoare copii” se organizeaza la cerere, in Bucuresti, la Centrul de Formare al Asociatiei Fluens, din Str. Lucacesti, nr. 4, sector 6 si are o durata totala de desfasurare de 360 de ore, din care 120 ore de activitate teoretica si 240 ore de activitate practica. O grupa de curs se poate organiza cu un numar de min. 8 persoane- maxim 15 participanti. Cursul de „Ingrijitoare copii” este interactiv, bazat pe implicarea cursantului in prezentari, dezbateri si exemplificari. Orele de activitate practica se desfasoara in institutii specifice care furnizeaza servicii sociale, conform programei de pregatire sau pot fi echivalate cu activitatea de la locul de munca pentru cei care lucreaza in domeniu

Oferim alaturi de diploma recunoscuta de Minister, posibilitatea castigarii de experienta in lucrul cu copiii, prin intermediul colaborarilor pe care le avem cu centre de ingrijire pentru copil.

Costul cursului este de 700 RON. 

Pentru inscrieri sau alte informatii ne puteti contacta la tel. 0721349689/ 0734354454 sau prin e-mail la adresa: asociatia.fluens@yahoo.com.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociatia Fluens

logo Asociatia Fluens

Adresa: Str. Lucacesti nr. 4, sector 6, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: asociatia.fluens@yahoo.com
Descriere:

Asociatia Fluens este o organizatie neguvernamentala care dezvolta proiecte de natura sociala si detine un departament de formare. In cadrul acestuia organizam cursuri acreditate ANC (Ingrijitoare copii; Ingrijitor batrani la domiciliu; Animator socio-educativ), precum si traininguri pe diferite teme si grupuri de dezvoltare personala. Colaboram cu formatori certificati care detin experienta in aria socio-educativa, a scrierii de proiecte, a pregatirii personalului implicat in ingrijire si supraveghere copii si varstnici. 
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0773990477 0734354454
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput