Curs: Operator Calculator - Mediu->avansat - 3 Module - Online si la Sala

imagine Operator Calculator - mediu->avansat - 3 module - ONLINE și la SALĂ
750 RON
Sună acum: 0772.028.393

Curs: Operator Calculator - Mediu->avansat - 3 Module - Online si la Sala

Curs de specializare // Autorizat

Bucuresti Sector 6 , jud. Bucuresti // Pret: 750 RON


Data incepere: 20/05/2024
Perioada inscrieri: 25/04/2024 - 20/05/2024
Data ultimei actualizari : 09/05/2024

Acest curs de specializare este autorizat si te pregătește pentru Competențe Digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare si cunoaștere Cursul este pentru absolvenți de studii medii sau studii superioare care au nevoie sa învețe să lucreze foarte bine în Word, Excel și Power Point.
Prezentare curs

Cursul este autorizat, si te pregătește pentru Cursul este autorizat, si te pregătește pentru Competențe Digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare si cunoaștere la un nivel superior. 
Vrei să-ți mărești veniturile? Acest curs îți aduce o mărire de salariu cu 50%
Plecând de la noțiunile elementare, de bază, pe care le ai în prezent, vei ajunge să știi toate secretele operării în Word, Excel și Power Point. Cursul iți ridică nivelul pe care îl ai în prezent astfel că vei putea să faci analize, situații, raportări / grafice în orice domeniu. Orice angajator pune raportările în prim plan. În funcție de acestea își face bugetele de orice fel pentru întreaga companie. ​Vei fi mult mai eficient. Vei lucra cu o viteză mai mare față de cum lucrezi în prezent și, deci, vei avea rezultate mai bune. Vei ști să lucrezi la calculator în orice domeniu de activitate, în orice departament comercial, logistic, financiar, juridic sau relații clienți ​
Cu un astfel de curs vei putea să te conectezi și să lucrezi de acasă sau de oriunde te-ai afla fără să te mai deplasezi la sediul companiei.

Agenda cursului  
WORD 2019 - Editorul de texte 1. Operații cu documente. Formatări. Operații. Tabulatori. Antet/subsol. Aplicații practice. ​ 2. Secțiuni. Aplicații practice. 3. Stiluri de text personalizate. Crearea unui cuprins. Aplicații practice. 4. Tabele. Formatarea tabelelor. Tabele complexe. Sortarea date. Calcule în tabele. Grafice. Aplicații practice 5. Liste. Liste numerotate și nenumerorate. Restartarea unei liste. Crearea unei liste multinivel. Aplicații practice. 6. Formatarea obiectelor grafice. Contrast și luminozitate. Decuparea dintr-o poza. Stabilirea felului în care apare textul din jurul unei poze. 7. Îmbinare de corespondență. Utilizarea opțiunii Mail merge. Aplicații practice.

EXCEL 2019 - Calcul tabelar 1. Operații de bază. Operații asupra documentelor Excel. Operații asupra liniilor și coloanelor. Operații asupra foilor de calcul. Aplicații practice. 2. Lucrul cu foi de calcul. Formatarea foilor de calcul. Aplicații practice. 3. Sortarea și filtrarea datelor. Aplicații practice. 4. Utilizarea formulelor și funcțiilor (Funcții de tip Date and Time; Funcții Booleene (Logice) - AND, OR; Funcții de tip Text ; Funcții standard agregate - SUM, COUNT, AVERAGE, MIN, MAX; Funcții agregate condiționale - SUMIF, COUNTIF) 5. Diagrame. Aplicații practice 6. Tipărirea foilor de calcul. 7. Tabele Pivot. Aplicații practice

POWERPOINT 2019 - Crearea prezentărilor electronice 1. Crearea unei prezentări electronice. Formatarea prezentărilor. Template-uri. Aplicații practice. 2. Inserarea obiectelor grafice într-o prezentare. Lucrul cu obiecte grafice. Aplicații practice. 3. Tranziții și animații. Aplicarea tranzițiilor. Tipuri de animații. Utilizarea hyperlink-urilor. Butoane de navigare. Aplicații practice. 4. Realizarea unei prezentări personalizate. Custom Show. Aplicații practice. 5. Inserarea unui album foto. Inserarea fișierelor cu sunet și film. Aplicații practice. 6. Utilizarea opțiunii SLIDE MASTER. Aplicații practice. 7. Repetarea prezentării: Utilizarea de pointer/pen în timpul prezentării. Aplicații practice.

Masuri speciale de protectie impotriva COVID- grupe cu maximum 9 participanti- separatoare (panouri) intre mese- dezinfectarea computerelor si a salii dupa fiecare zi de curs

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

logo ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

Adresa: Nicolae Filimon, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@aneodei.ro
Descriere:

Oferim cursuri pentru toate nivelele, de la incepatori la avansati, si pentru toate formele de invatare in grupuri sau privat. Preturile variaza in functie de durata si marimea cursului si in functie de diploma obtinuta.

Centrul nostru este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru organizarea de cursuri de specializare, cursuri de calificare si cursuri de perfectionare.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0772.028.393

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput