Curs: Igiena - Notiuni Fundamentale de Igiena

imagine Igiena - Notiuni Fundamentale de Igiena
140 RON
Sună acum: 0772.028.393, 0374.999.367

Curs: Igiena - Notiuni Fundamentale de Igiena

Curs de perfecţionare // Autorizat

Bucuresti Sector 6 , jud. Bucuresti // Pret: 140 RON


Data incepere: 30/06/2024
Perioada inscrieri: 10/06/2024 - 30/06/2024
Data ultimei actualizari : 12/06/2024

Lucratorii din categoria de servicii, cu risc pentru sanatatea populației au obligația legala a instruirii periodice in domeniul noțiunilor fundamentale de igiena conform Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1225 din 24.12.2003.
Prezentare curs
Cursul este obligatoriu pentru persoanele care desfasoara activitati de productie in industria alimentara si microproductie alimentara, depozitarea, transportul si desfacerea alimentelor, in alimentatia publica si colectiva; comert cu ridicata si/sau cu amanuntul al produselor alimentare, comert stradal; intretinerea instalatiilor de aprovizionare cu apa potabila, productia si distributia apei potabile, productia apei imbuteliate; prestari de servicii (frizerie, coafura, cosmetica, intretinere corporala); alte activitati care prezinta riscuri de transmitere a unor boli
Programele de instruire sunt structurate pe 4 module astfel:
Modulul 1: Servicii de producţie, depozitare, transport și comercializare a alimentelor; inclusiv alimentaţie publică și a colectivităţilor.
Modulul 2: Servicii de curăţenie în unităţi de asistenţă medicală, colectivităţi de copii și tineri, unităţi de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.)
Modulul 3: Producția și distribuția apei potabile și producția apei îmbuteliate.
Modulul 4: Servicii de îngrijire corporală (cosmetică, frizerie, coafură, manichiură, pedichiură, masaj etc.).Pretul include taxa de examinare.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

logo ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

Adresa: Nicolae Filimon, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@aneodei.ro
Descriere:

Oferim cursuri pentru toate nivelele, de la incepatori la avansati, si pentru toate formele de invatare in grupuri sau privat. Preturile variaza in functie de durata si marimea cursului si in functie de diploma obtinuta.

Centrul nostru este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru organizarea de cursuri de specializare, cursuri de calificare si cursuri de perfectionare.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0772.028.393 0374.999.367

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput