Curs: ECDL - Pregatire si Testare

imagine ECDL - Pregatire si Testare
1500 RON
Sună acum: 0772.028.393

Curs: ECDL - Pregatire si Testare

Curs de iniţiere // Autorizat

Bucuresti Sector 6 , jud. Bucuresti // Pret: 1500 RON


Data incepere: 27/01/2024
Perioada inscrieri: 20/11/2023 - 27/01/2024
Data ultimei actualizari : 04/12/2023

ANEODEi organizeaza cursuri de pregatire in vederea obtinerii certificarilor ECDL. Certificările ECDL PROFIL START BAC şi ECDL PROFIL BAC se adresează elevilor care doresc să echivaleze proba de Competenţe digitale din cadrul Bacalaureatului Naţional cu Permisul ECDL şi au recunoaştere internaţională şi valabilitate nelimitată.
Prezentare curs
Permisul ECDL PROFIL START BAC se obţine în urma promovării a 4 module fixe obligatorii si se obtine titulatura “utilizator avansat”: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar.
Permisul ECDL PROFIL BAC se obţine în urma promovării a 6 module fixe obligatorii si se obtine titulatura “utilizator experimentat”: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar, Baze de date, Prezentări.
Programa pentru evaluarea competenţelor digitale le permite elevilor să susţină examenele în vederea obţinerii certificatului ECDL începând cu clasa a IX-a putând să finalizeze la sfârşitul clasei a X-a o dată cu materia parcursă în cadrul orelor de TIC din programa şcolară.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

logo ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

Adresa: Nicolae Filimon, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@aneodei.ro
Descriere:

Oferim cursuri pentru toate nivelele, de la incepatori la avansati, si pentru toate formele de invatare in grupuri sau privat. Preturile variaza in functie de durata si marimea cursului si in functie de diploma obtinuta.

Centrul nostru este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru organizarea de cursuri de specializare, cursuri de calificare si cursuri de perfectionare.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0772.028.393

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput