Promovare cursuri online prin


Portalul www.e-calificare.ro este unul dintre cele mai importante portaluri de promovare online a anunturilor referitoare la cursuri.

Formatorii interesati sa asigure o vizibilitate crescuta a cursurilor publicate pe acest portal pot apela fie la plasarea de bannere pe portal, fie la promovarea prin intermediul anunturilor, care asigura afisarea cursului în sectiunea "Cursuri recomandate" si afisarea preferentiala în paginile portalului.

Promovare anunt curs pe e-calificare.ro (cursuri recomandate)

Promovare prin banner frontal

Afisare pe prima pagina, in caruselPromovare permanenta pe pagina principala a portalului e-calificare
Afisare în zona “Cursuri recomandate”Vizibilitate crescuta atât în rândul celor interesati sa participe la cursuri cât si în rândul trainerilor
Afisare preferentiala, înaintea altor anunturi, pe pagina judetului în care este organizat cursulLink direct catre site-ul indicat de beneficiar
Afisare preferentiala, înaintea altor anunturi, pe pagina localitatii în care este organizat cursulPâna la 5 anunturi cursuri publicate gratuit în sectiunea “Cursuri recomandate”
Publicare garantata pe paginile locale ale portalului pe reteaua de socializare Facebook
Durata: 15 zileDurata: 1 luna
Pret: 100 RON / cursPret: 4.500 RON

Nota: Preturile nu includ TVA

Campanii online de promovare cursuri si training-uri

Cei care organizeaza cursuri sau training-uri în domenii în care exista o concurenta puternica pot apela la campanii de promovare online prin intermediul FacebookAds si Google AdWords.

Cursurile publicate pe www.e-calificare.ro sunt publicate în reteaua proprie de pagini de pe Facebook a portalului, iar apoi prin FacebookAds se asigura o crestere a impactului anunturilor de 15-20 ori! Pe lânga o vizibilitate foarte mare a anunturilor campaniile prin intermediul retelei de socializare au si avantajul de a putea fi directionate catre persoane cu domiciliul într-o anumita localitate si care se încadreaza într-o anumita grupa de vârsta.

În functie de specificul cursului si de pachetul de promovare ales impactul anuntului poate fi crescut si mai mult prin campanii Google AdWords.

Pachetele standard au durate ale campaniilor de promovare cuprinse între 7 si 30 de zile si asigura un impact ridicat mai ales pentru anunturile referitoare la cursuri organizate în mediul urban. Pentru cursurile organizate în mediul rural pot fi concepute pachete personalizate.


Serviciul Standard Silver Gold
450 RON 690 RON 1500 RON
Afisarea in sectiunea "Cursuri Recomandate"
Afisarea preferentiala în partea superioară a listelor cu anunturi (top 5) din judete / localitati
Consultanta strategie promovare online
Elaborare / adaptare text anunt
Adaptare banner asociat anunt
Corectii intermediare
Raport impact/rezultate
Distributie in motoare de cautare
Distributie in retele de socializare -
Distributie pe bloguri specializate - -
Durata 10-15 zile 15-20 zile 25-30 zile
Impact estimat*" 3000-4000 persoane 8000-10000 persoane 18000-20000 persoane
Arie de acoperire 1 judet 1 judet Maxim 3 judete


*Valoarea este estimativa, si poate varia semnificativ în functie de locatie si de eventualele criterii suplimentare (vârsta, sex). Valoarea de mai sus se refera la impactul general al campaniei si nu la numarul de clickuri.

Modalitate plata: 50% în avans, la data încheierii contractului de servicii si 50 % la finalizarea campaniei

Nota: Preturile nu includ TVA

Campanii complexe de promovare online, pentru cursuri organizate în cadrul proiectelor

Campaniile de promovare complexe se adreseaza organizatiilor si firmelor care organizeaza cursuri si/sau seminarii multiple, organizate în cadrul unor proiecte regionale sau strategice, ce vizeaza grupuri tinta diverse, din mai multe arealuri.

Prin acest gen de campanii pot fi promovate serii de cursuri de acelasi tip sau cursuri cu tematici diferite, precum si a alte tipuri de activitati cu caracter educational, informatiile fiind directionate catre persoane din una sau mai multe regiuni de dezvoltare, sau daca este cazul pot fi concentrate pe 2-3 judete.

Într-o prima etapa cursurile sunt publicate de noi pe www.e-calificare.ro iar apoi, pentru a creste vizibilitatea anunturilor, sunt distribuite în reteaua proprie de pagini Facebook astfel încât sa fie asigurata o vizibilitate buna în localitatea în care se organizeaza cursul.

Pasul al doilea pentru acest gen de servicii consta în difuzarea anuntului prin intermediul publicitatii platite în arealul tinta, fapt ce asigura o crestere a impactului anunturilor de 15-20 ori! În cazul in care se organizeaza cursuri în localitati cu mai mult de 50.000 de locuitori anuntul referitor la un curs poate fi livrat catre 10-15.000 persoane din grupul tinta sau chiar 40.000 persoane în cazul oraselor mari.

În cazul pachetelor premium promovarea prin intermediul retelei de socializare este completata de promovarea pe motorul de cautare Google, prin Google AdWords.

Durata campaniilor poate varia între 2 luni si 1 an, în functie de nevoile beneficiarului.

Serviciile de promovare online dedicate celor care organizeaza proiecte sunt extrem de fexibile, beneficiarul putand schimba targetarea anunturilor pentru fiecare tip de curs si pentru fiecare localitate în care desfasoara activitati educationale.

Important: cei care au mai organizat cursuri finantate din fonduri europene s-au izbit deja de problema respectarii regulilor de identitate vizuala atunci când se deruleaza actiuni de promovare.

Portalul www.e-calificare.ro este primul portal de anunturi din România care va ofera sansa ca pe langa publicarea unor poze reprezentative asociate anuntului sa publicati si sigla proiectului dumneavoastra. Un alt aspect important este acela ca furnizam RAPOARTE DE IMPACT pentru fiecare curs promovat, ceea ce va va ajuta la justificarea cheltuielilor efectuate fata de finantator.

Pachet promovare optimal

Pachet promovare premium

Pret: 2.000 RON / luna Pret: 4.500 RON / luna
Canale suport:
 • pagini Facebook create de noi
 • si/sau pagini ale companiei dumneavoastra
 • “cursuri recomandate” e-calificare.ro
Canale suport:
 • pagini Facebook create de noi
 • si/sau pagini ale companiei dumneavoastra
 • “cursuri recomandate” e-calificare.ro
 • Google - zona reclame
Numar maxim de cursuri promovate: 4* Numar maxim de cursuri promovate: 10**
Arie de acoperire: 1 regiune Arie de acoperire: 1-2 regiuni
Durata medie campanie pentru 1 curs: 10-14 zile Durata medie campanile pentru 1 curs: 14-30 zile
Impact estimat: 10.000-15.000 persoane*

* Valoare estimativa, ce poate varia semnificativ în functie de locatie si criterii suplimentare de vârsta si sex

Impact estimat: 16.000-20.0000 persoane*

* Valoare estimativa, ce poate varia semnificativ în functie de locatie si criterii suplimentare de vârsta si sex

Consultanta strategie promovare Consultanta strategie promovare
Elaborare / adaptare text anunt Elaborare / adaptare text anunt
Conceptie baner asociat anunt Conceptie baner asociat anunt
Corectii intermediare Corectii intermediare
Raport impact/rezultate Raport impact/rezultate
Propunere imbunatatire campanii viitoare Propunere imbunatatire campanii viitoare
Bonus: publicarea pe bloguri specializate în cazul cursurilor care se organizeaza în orase cu peste 200.000 locuitori Bonus: publicarea pe bloguri specializate în cazul cursurilor care se organizeaza în orase cu peste 200.000 locuitori

Nota: Preturile nu includ TVA

* In cazul în care beneficiarul promoveaza mai putin de 4 anunturi cursuri va creste intesitatea campaniei pentru cursurile care se doresc a fi promovate

**In cazul în care beneficiarul promoveaza mai putin de 10 anunturi cursuri va creste intesitatea campaniei pentru cursurile care se doresc a fi promovate

Promovare serii multiple de cursuri si activitati de consiliere/ consultanta organizate în cadrul proiectelor

Pentru firmele si organizatiile care implementeaza proiecte care prevad activitati de formare profesionala completate de activitati de consiliere în vederea orientarii profesionale sau consultanta pentru dezvoltarea unei afaceri punem la dispozitie pachete mixte de promovare ce includ atât promovarea prin portalul www.e-calificare.ro si a paginilor portalului de pe retelele de socializare, cât si promovarea prin intermediul unor portaluri si bloguri de afaceri sau portaluri dedicate angajarii.

Pentru promovarea unor activitati mixte serviciile sunt personalizate în functie de specificul proiectului.

Promo proiect

Pret: se stabileste pe baza de cerere/oferta
Solutii tehnice:
 • Facebook Ads
 • Google AdWords
 • Cursuri recomandate, portal e-calificare.ro
 • Portal BestProfit.ro
 • Portal InfoGold.ro
 • Portal InfoAngajare.ro
Instrumente promovare:
 • Bannere
 • Anunturi
 • Advertoriale
 • Facebook Ads
 • Google AdWords
Arie de acoperire: 1-3 regiuni