Avantajele solutiilor noastre de promovare


Reclame targetate în functie de profilul potentialilor cursanti

Fie ca veti alege sa derulati o campanie de promovare prin intermediul unei retele de socializare fie ca veti prefera o campanie prin intermediul motorului de cautare Google, putem directiona anunturile dvs. catre persoane care locuiesc în zona în care compania dvs. si-a propus sa organizeze cursul. Mai mult decât atât, mai ales atunci când derulam campanii prin Facebook putem directiona anunturile catre grupuri de persoane care se încadreaza în segmentul de vârsta vizat de dvs. si chiar o “targetare” în functie de sex. Astfel banii dvs. vor fi eficient cheltuiti, evitându-se difuzarea unei reclame catre persoane care în principiu nu s-ar înscrie la cursurile pe care doriti sa le organizati din cauza distantei prea mari dintre locatia vizata de dvs. si orasul în care ei locuiesc.

Promovare prin intermediul unor pagini specializate, cunoscute de membrii comunitatii din localitatea în care organizati cursurile

Compania noastra a dezvoltat o retea nationala de pagini dedicate celor interesati sa se perfectioneze (click aici pentru detalii**). Aceste pagini sunt vizitate periodic de cei interesati si astfel este posibil ca anuntul dvs. sa ajunga si la mai multe persoane decât cele pentru care s-a platit. În cazul în care veti apela la campanii repetate prin intermediul portalului si a paginilor noastre, cei interesati de serviciile dvs. vor sesiza ca aveti o oferta variata si vor putea sa va caute în sectiunea “Formatori” a portalului, unde vor gasi anuntiri si despre alte cursuri, care nu le-ati promovat direct.

Protectia imaginii companiei

Daca veti opta pentru pachetele de promovare prin intermediul paginilor puse la dispozitie de noi va protejam de “comentarii inoportune”. Pe o piata puternic concurentiala e posibil ca unii sa încerce sa "umbreasca" imaginea companiei dvs. prin plasarea unor comentarii nefavorabile. Specialistii nostri urmaresc activitatea pe paginile promovate si iau masurile necesare când astfel de situatii apar. Putem face acest lucru si pe paginile dvs. daca ne acordati dreptul de administrare, dar prin promovarea anunturilor pe paginile noastre este eliminat riscul ca eventualele comentarii negative sa aduca direct atingeri imaginii dvs.

Flexibilitate

Analizam periodic impactul anuntului dvs., si în functie de rezultate aducem îmbunatatiri campaniei dvs., astfel încât sa maximizam efectele.
În functie de interesele dvs. putem întrerupe campaniile începute, în orice moment, putem sa le difuzam conform unui orar zilnic indicat de dvs., sau putem mari intensitatea campaniilor daca va manifestati interesul de a creste bugetul alocat. Serviciile oferite de noi sunt 100% “manuale” si fiindca nu folosim roboti care sa se ocupe de campanie anunturile dvs. sunt adaptate de oameni la fiecare canal de distributie (retea de socializare, motor de cautare, site, blog). În functie de pachetul de servicii ales de dvs., pentru anumite canale de difuzare putem face modificari semnificative în ceea ce priveste mesajul si imaginea atasata anuntului, optimizand astfel campania dvs. pentru fiecare canal de promovare.

Posibilitatea cuantificarii impactului campaniei

Spre deosebire de campaniile de promovare derulate prin intermediul presei scrise, a canalelor radio-TV sau a site-urilor specializate în publicarea unor anunturi, campaniile derulate de noi va ofera sansa de a afla informatii exacte despre:
- numarul de persoane care au vazut anuntul (impact)
- numarul de persoane interesate de anunt - persoane care au dat click pe anunt si/sau au apreciat anuntul (interactiuni)
- structura persoanelor interesate de anunt (sex, vârsta)
Astfel, la finalul unei campanii, se obtine feedback-ul necesar eficientizarii campaniilor viitoare.

Efecte multiplicatoare

Din 2011, de la lansarea portalului www.e-calificare.ro si pâna acum, au fost publicate numeroase anunturi, ce au fost vazute de-a lungul anilor de mai mult de 100.000 de utilizatori. O buna parte dintre acestia revin pe portalul nostru si urmaresc noile oferte de instruire. Astfel, prin publicarea anunturilor dvs. pe portal, oferta dvs. va ajunge sa fie cunoscuta si în afara perioadei în care se deruleaza efectiv campania de promovare.


Inapoi