Ocupația de sondor se referă la activitățile de intervenții, reparații capitale, probe producție, închideri și abandonări la
sondele de țiței, gaze și injecție.
Ocupația de sondor se referă la activitățile de intervenții, reparații capitale, probe producție, închideri și abandonări la
sondele de țiței, gaze și injecție.
Băieşul, asigură servicii de îngrijire personală şi asistenţă în activităţile zilnice din viaţa pacienţilor şi
rezidenţilor în diferite centre de îngrijire a sănătăţii cum ar fi: spitale, clinici şi facilităţi de îngrijire medicală reziden...
Agentul de dezinfecţie, deratizare şi dezinsecţie, este specialistul care desfăşoară activităţi
de dezinfecţie, deratizare şi dezinsecţie în incinte-reşedinţe, şcoli, creşe, grădiniţe, cantine, spitale,
birouri, sectoare industriale, agri...
Tehnicianul constructor şi lucrări publice:
– efectuează pe teren şi în laboratoare încercări asupra solurilor şi materialelor de constructii.
– contribuie tehnic la activitatea de construcţie a locuinţelor şi altor lucrări, evaluare...
Tehnicianul drumuri şi poduri,
efectuează pe teren şi în laboratoare încercări asupra solurilor şi materialelor de construcţii,
contribuie tehnic la activitatea de construcţie a locuinţelor şi altor lucrări,
evaluează lucrări şi pregateş...
Ocupaţia de tehnician cadastru funciar, topograf, se aplică personalului
de specialitate în domeniul activităţilor de măsurători terestre, cât şi de
cadastru funciar.
Confecţionerul asamblor articole din textile, asigură asamblarea semi-fabricatelor, urmărind procesul tehnologic până la
executarea finală a produsului, pentru executarea produselor fiind necesare utilaje semiautomate şi automate.
Barmanul preparator lucrează în unităţi de alimentaţie de diferite dimensiuni, ca: restaurant, bar de zi şi
de noapte etc.
Barmanul preparator asigură prepararea băuturilor în amestec, pregătirea celor care se servesc ca atare şi servir...
Ocupaţia de măcelar se referă la activităţile de preluare şi pregătire a animalelor pentru sacrificare,
suprimare a vieţii animalelor, prelucrare iniţială şi finală a carcaselor de carne, ambalare, etichetare transport şi
depozitare a pro...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.
În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.
Meseria de frizer impune îndemânare, răbdare, pasiune și perseverență. Acestea se cultivă și dezvoltă în timpul cursurilor, urmând ca efortul tău de după finalizarea cursului să fie doar acela de a întreține cele dobândite anterior.