Cursuri Excel Flash: focus pe un subiect la alegere, dintre pivoti si slicer-e, functii, grafice

imagine Cursuri Excel Flash: focus pe un subiect la alegere, dintre pivoți și slicer-e, funcții, grafice
350 RON
Sună acum: 0747559913

Cursuri Excel Flash: focus pe un subiect la alegere, dintre pivoti si slicer-e, functii, grafice

Training / Dezvoltare personala

Bucuresti Sector 4 , jud. Bucuresti // Pret: 350 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 4 ore in 1 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 16/05/2024

Curs ONLINE care prezintă punctual și amănunțit cele mai utilizate funcționalități Excel, folosind exemple practice de business. Pentru acest tip de cursuri există la acest moment 3 variante din care poți alege, fără date prestabilite: Pivoți și slicer-e, sau Top 5 funcții în Excel, sau Grafice în Excel. Cursul se adresează în special persoanelor fizice.
Prezentare curs

Cursul este ONLINE și prezintă punctual și amănunțit cele mai utilizate funcționalități Excel, folosind exemple practice de business. Pentru acest tip de cursuri există la acest moment 3 variante din care poți alege, fără date prestabilite: Pivoți și slicer-e, sau Top 5 funcții în Excel, sau Grafice în Excel. Înscrierile la curs sau pe lista de așteptare se pot face pentru oricare variantă sau pentru mai multe variante / toate variantele. Cursul se adresează în special persoanelor fizice.

Cursul durează 4 ore, dimineața în intervalul 09:00 – 13:00 sau seara în intervalul 16:00 – 20:00. Se poate organiza în oricare zi a săptămânii, inclusiv în week-end.

Grupa este de 4 persoane. Data de desfășurare se va stabili după primirea celor 4 solicitări de înscriere, fără a exista date prestabilite.

Pentru participarea la acest curs sunt necesare cunoștințe de bază în Excel. Participanții vor lucra pe propriile laptop-uri sau calculatoare cu sistem de operare Windows, folosind aplicația Microsoft Excel instalată în prealabil (preferabil în versiunea 365, dar este acceptabilă orice altă versiune peste Office 2016, inclusiv).

Fiecare participant va primi un suport de curs în format electronic (PDF), precum și fișierele și bazele de date folosite în cadrul predării (atât fișiere de lucru, cât și fișierele rezolvate). Participanții la oricare variantă a acestui curs vor primi ca bonus și un fișier flexibil și complet customizabil, care integrează majoritatea noțiunilor învățate: model de buget personal de urmărire a cheltuielilor.

Cursurile se desfășoară online, folosind Zoom, prin intermediul link-ului de participare transmis înainte de curs. Pentru lucrul cu Zoom nu este necesară o pregătire prealabilă, ci doar deținerea unei perechi de caști cu microfon și verificarea sursei de sunet.

Prețurile sunt per cursant, pentru oricare variantă dintre cele 3 disponibile, exprimate în RON. La acestea NU se adaugă TVA. Se poate participa la unul sau la mai multe module. Plata aferentă rezervarii la curs se face numai după formarea grupei de 4 persoane, în avans, numai prin transfer bancar, după semnarea contractului și emiterea facturii fiscale.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

WOW Factor Concept S.R.L.

logo WOW Factor Concept S.R.L.

Adresa: Aleea Cricovul Dulce nr. 13, Bucuresti Sector 4, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: data.management.RO@gmail.com
Descriere:
Am peste 20 de ani de experiență practică pe partea de raportări și design de rapoarte, în top multinaționale din România: BRD, BCR, Oracle. Lucrez atât în Excel, Power Query și Power Pivot, cât și în alte instrumente de Business Intelligence.Știu (aproape) totul despre cum să construiesc rapoarte relevante, cum să pun întrebările și/sau să intuiesc modul în care cifrele trebuie să răspundă nevoilor managerilor, și cum să le optimizez pentru a fi disponibile foarte repede.Îți împărtășesc din experiența mea pentru eficientizarea activităților tale zilnice și automatizarea rapoartelor, folosind excelentele instrumente oferite de aplicația Microsoft Excel, în versiunea 365.Sunt trainer autorizat și susțin cursuri de Microsoft Excel (versiunea 365) pentru orice nivel în cadrul companiilor, folosindu-mi expertiza adaptată fiecărui caz. Programa și orarul cursurilor sunt flexibile și pot fi adaptate nevoilor tale concrete. Fiecare curs include un suport de curs în format PDF, însoțit de fișierele utilizate la curs și de Anexe.Pun pasiune în ceea ce fac și îmi găsesc inspirația și resursele în provocările întâlnite pe parcurs. Nu renunț până nu găsesc soluții și le adaptez fiecărui context. Pe scurt, livrez excelență!
Cele mai bune soluții se găsesc când suntem leneși: atunci intervine creativitatea și facem cifrele să lucreze pentru noi!


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0747559913

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput