Training: Kit de supravietuire in Excel

imagine Kit de supraviețuire în Excel
600 RON
Sună acum: 0747559913

Training: Kit de supravietuire in Excel

Training / Dezvoltare personala

Bucuresti Sector 4 , jud. Bucuresti // Pret: 600 RON


Data incepere: 15/06/2024 // Durata: 9 ore in 2 zile
Perioada inscrieri: 13/05/2024 - 12/06/2024
Data ultimei actualizari : 16/05/2024

Curs ONLINE care acoperă cele mai utilizate noțiuni din Excel, pentru un progres rapid în gestionarea raportărilor curente. În cazul firmelor, conținutul cursului se poate personaliza în funcție de specificul acesteia.
Prezentare curs

Cursul este ONLINE și acoperă cele mai utilizate noțiuni din Excel, pentru un progres rapid în gestionarea raportărilor curente. În cazul firmelor, conținutul cursului se poate personaliza în funcție de specificul acesteia. Înscrierea la curs și rezervarea locului se face prin semnarea unui contract între firma de training și solicitantul cursului, urmată de emiterea facturii fiscale și plata prețului agreat (inclusiv reducerile acordate).

Cursul se întinde pe durata a 2 zile, cu câte 4.5 ore de predare efectivă plus 2 pauze de cafea (15 minute), în intervalul 09:00 – 14:00. Se poate susține atât în zile lucrătoare (luni – vineri) cât și în zile de week-end (sâmbătă și/sau duminică). În cazul persoanelor juridice, cursul se poate împărți în 3 zile separate din cadrul unei săptămâni, pentru o mai bună desfășurare a activității profesionale.

Fiecare participant va primi un suport de curs în format electronic (PDF), precum și fișierele și bazele de date folosite în cadrul predării (atât fișiere de lucru, cât și fișierele rezolvate). De asemenea, cursanții primesc și Anexe relevante pentru noțiunile predate (exemple complexe rezolvate sau similar, de la caz la caz), pentru a fi folosite ulterior pentru studiu individual. Fiecare participant la acest curs va primi un model gratuit de buget personal, flexibil și complet customizabil, care integrează toate noțiunile învățate în interdependențele lor. Toți participanții la curs primesc o diplomă de participare pe care sunt menționate noțiunile predate.

Cursurile se desfășoară online, folosind Zoom, prin intermediul link-ului de participare transmis înainte de curs. În cazul persoanelor juridice, cursurile se pot desfășura fie online (preferabil), fie la sediul acestora (doar în București), caz în care organizarea logistică și echipamentele necesare vor fi asigurate de client.

Pentru participarea la acest curs sunt necesare cunoștințe de bază în Excel. Participanții vor lucra pe propriile laptop-uri sau calculatoare cu sistem de operare Windows, folosind aplicația Microsoft Excel instalată în prealabil (preferabil în versiunea 365, dar este acceptabilă orice altă versiune peste Office 2016, inclusiv).

Grupa minimă pentru susținerea cursului este de 6 persoane. În cazul în care grupa nu se formează, participanții deja înscriși își primesc banii înapoi, sau pot opta pentru înrolarea la următoarea ediție a aceluiași curs, fiind automat înscriși pe lista de așteptare. În cazul cursurilor destinate persoanelor fizice, grupa este formată din maxim 12 persoane.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

WOW Factor Concept S.R.L.

logo WOW Factor Concept S.R.L.

Adresa: Aleea Cricovul Dulce nr. 13, Bucuresti Sector 4, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: data.management.RO@gmail.com
Descriere:
Am peste 20 de ani de experiență practică pe partea de raportări și design de rapoarte, în top multinaționale din România: BRD, BCR, Oracle. Lucrez atât în Excel, Power Query și Power Pivot, cât și în alte instrumente de Business Intelligence.Știu (aproape) totul despre cum să construiesc rapoarte relevante, cum să pun întrebările și/sau să intuiesc modul în care cifrele trebuie să răspundă nevoilor managerilor, și cum să le optimizez pentru a fi disponibile foarte repede.Îți împărtășesc din experiența mea pentru eficientizarea activităților tale zilnice și automatizarea rapoartelor, folosind excelentele instrumente oferite de aplicația Microsoft Excel, în versiunea 365.Sunt trainer autorizat și susțin cursuri de Microsoft Excel (versiunea 365) pentru orice nivel în cadrul companiilor, folosindu-mi expertiza adaptată fiecărui caz. Programa și orarul cursurilor sunt flexibile și pot fi adaptate nevoilor tale concrete. Fiecare curs include un suport de curs în format PDF, însoțit de fișierele utilizate la curs și de Anexe.Pun pasiune în ceea ce fac și îmi găsesc inspirația și resursele în provocările întâlnite pe parcurs. Nu renunț până nu găsesc soluții și le adaptez fiecărui context. Pe scurt, livrez excelență!
Cele mai bune soluții se găsesc când suntem leneși: atunci intervine creativitatea și facem cifrele să lucreze pentru noi!


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0747559913

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput