Curs Online: Proiectarea Pieselor Din Materiale Compozite Folosind Programul Catia V5

imagine Curs Online: Proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5
2150 EUR

Curs Online: Proiectarea Pieselor Din Materiale Compozite Folosind Programul Catia V5

Training / Dezvoltare personala

Online // Pret: 2150 EUR


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: GURUCAD SRL
Data ultimei actualizari: 28/03/2020

Acest curs online de CATIA V5 îi ajută pe studenți, ingineri și tehnicieni să devină specialiști în proiectarea pieselor din materiale compozite.
Prezentare curs

Cum deveniți specialist în proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5 în DOAR 6 săptămâni de curs online?


Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România vă invită să participați la următoarea serie a cursului online: Proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5 (CV5_CPE_CPM_RO_OL_02).


Acest curs online CATIA V5 pentru proiectarea pieselor din materiale compozite are la bază modulele Composites Design și Composites Grid Design din CATIA V5, acoperind atât partea de modelare 3D a pieselor din materiale compozite, cât și cea de creare a documentației 2D pentru fabricația pieselor din materiale compozite, și ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor din materiale compozite și crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea pieselor din materiale compozite printr-un proces complet.


Programa de curs:

Modulul 1: CATIA V5 Composite Part Engineering (CPE)

Modulul 2: CATIA V5 Composites Part Manufacturing (CPM)


Pentru mai multe informații despre acest Curs Online: Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5 (CV5_MD_RO_OL_02), vă invităm să vizitați acest link:

https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-composites-design-manufacturing-online-training-cv5_cpe_cpm_ro_ol_02

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

GURUCAD SRL

logo GURUCAD SRL

Adresa: Bd. Pipera, Nr. 1-IA, Corp A, Etaj 8, Voluntari, jud. Ilfov
Telefon: 0213117494
E-mail contact firma: contact-ro@online-trainings-academy.com
Descriere:

Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România ajută inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.


Peste 265 de proiecte realizate în cadrul companiilor GURUCAD GERMANY GmbH (înființată la data de 02. Aprilie 2008 în Hamburg, Germania) și GURUCAD SRL (înființată la data de 11. Octombrie 2011 în București, România) pentru industriile: Aerospațială, Auto, Robotică, precum și Automation, pentru corporațiile de vârf care domină aceste industrii, câteva exemple fiind: Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi.Adresa Academiei de Cursuri Online este:

GURUCAD SRL (ROMÂNIA)

Adresa Academiei de Cursuri Online este:

GURUCAD SRL (ROMÂNIA)

Clădirea Integral Business C...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0213117494 0770 322 588
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput