Curs Online Fomare Dpo Conform Cod COR 242231+ Kit Gdpr + Masuri + Schema Implementare Gdpr

imagine Curs online fomare DPO conform cod COR 242231+ Kit GDPR + Masuri + Schema Implementare GDPR
1199 RON
Sună acum: 0752040328

Curs Online Fomare Dpo Conform Cod COR 242231+ Kit Gdpr + Masuri + Schema Implementare Gdpr

Training / Dezvoltare personala

Online // Pret: 1199 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Elmarcont srl
Data ultimei actualizari: 31/05/2020

Cursul de formare DPO - Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal - Instruire cu privire la prevederile și implicările legislative (GDPR) - abordare, aliniere, implementare și monitorizare pentru ocuparea poziției de Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal conform cod COR 242231. Pachetul contine: Curs DPO + Kit GDPR DPO + Masuri adecvate + Schema Implementare
Prezentare curs

Cursul DPO a fost lansat la sediul Bibliotecii Academiei, în data de 16 februarie 2018, cu sprijinul direct al Academiei Române și al ANSPDCP la care au avut amabilitatea de a participa si recomanda aceste cursuri dna. Oana Luisa Dumitru, șef Birou Relații Internaționale în cadrul Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.


La final, în urma unei evaluări finale care se realizează online, absolvenții cursului DPO primesc Certificatul de Absolvire (nu diploma de participare) și Suplimentul descriptiv (ce dovedește competențele dobândite), eliberat în co-tutelă de Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” realizată împreună cu Academia Română, Departamentul de Formare și Consiliere al Asociației CLDR România, membră a Consiliului Orașelor și Regiunilor Dunării (Viena), precum și cu suportul tehnic și logistic al Euro Market - Elmarcont srl.


Competențe profesionale dobândite în urma absolvirii acestui curs DPO conform cod COR 242231

Certificarea demonstrează expertiza profesionistului în implementarea eficace și adecvată a principiilor și practicilor în domeniul pretecției datelor personale în cadrul organizației, pe care bordul administrativ se poate baza.


Obținerea certificărilor oferite de Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart”, înființată împreună cu Academia Română în 2012, indică un nivel de înaltă competență profesională și conduită etică.


Aceste compentențe sunt înscrise pe Suplimentul descriptiv atașat la Certificatul de Absolvire:

1. Informarea organizatiei si persoanelor vizate cu privire la drepturile si obligatiile lor in baza legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal.

2. Monitorizarea modalitatii in care organizatia respecta legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si standardele specifice la care organizatia a aderat.

3. Emiterea de recomandari si oferirea asistentei de specialitate organizatiei cu privire la interpretarea si aplicarea prevederilor legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal.

4. Gestionarea relatiei cu Autoritatea de supraveghere in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

5. Respectarea principiului obiectivitatii in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, prin identificarea de catre DPO a situatiilor in care poate exista un conflict de interese.

6. Asigurarea si gestionarea registrului de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal.

7. Gestionarea si coordonarea resurselor umane, financiare, tehnice necesare realizarii sarcinilor si activitatilor specifice domeniului protectiei datelor cu caracter personal.

8. Dezvoltarea profesionala continua in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

9. Monitorizarea aplicarii instrumentelor si metodelor de imbunatatire a eficacitatii sistemului de management al securitatii informatiei.

10. Analizarea si evaluarea riscurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal.






De ce să urmați Cursul DPO ? 

Instruirea cursanțilior în vederea însușirii prevederilor Regulamentului EU 2016/679 - GDPR

Pregătirea persoanelor interesate în vederea ocupării sau desemnării în funcția de DPO - Responsabil cu protecția datelor conform prevederilor codului COR 242231

Realizarea unui stadiu de pregătirea continuă și creșterea nivelului de expertiză a responsabilului cu protectia datelor aflati în exercițiul funcțiunii

Suportul de Curs DPO conform cod COR 242231 are peste 450 de pagini si prezinta peste 40 EXEMPLE practice, Formulare, Registre si Documente Editabile, Politici, Proceduri, Scheme, legislatie, infografice, etc

Organizatorii cursului se concentrează în principal pe transmiterea de informații și cunoștințe strict necesare și într-o formă pe înțelesul tuturor, cu privire la abordarea, alinierea și implementarea Regulamentului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (GDPR). Activitățile practice incluse în cadrul cursului sunt de natură să sprijine în mod direct activitatea ulterioară a instituției în conformitate cu prevederile GDPR.


Durata desfasurarii Curs DPO cod COR 242231

Cursul se desfasoara in sistem ONLINE, iar accesul la platforma este 24/24 timp de 6 LUNI!


Participantilor li se pune la dispozitie un cont de acces la suportul de curs, imediat ce va fi activat contul in platforma de e-learning. 

Cursurile se pot parcurge sau descărca efectiv atunci când cursantul are disponibilitate, chiar dacă este acasă, la serviciu sau în altă parte, chiar dacă este o sărbătoare legală sau dacă este noapte. Dupa ce acesta a parcurs materia pusă la dispoziție de organizatori, cursantul va completa formularul de evaluare.

Astfel, cursantul va putea urma cursul într-un interval cuprins între 2 zile și 6 luni, în funcție de timpul alocat cursului și puterea să de absorție.


Înscriere & Serii noi de cursanți

În fiecare săptămână se organizează serii noi, indiferent de nr. de cursanti inscrisi.

Pentru detalii și înscrieri trebuie sa accesați și să completați formularul de inscriere.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Elmarcont srl

logo Elmarcont srl

Adresa: Str Arges nr. 4, Iasi, jud. Iasi
E-mail contact firma: elmarcont@gmail.com
Descriere:

Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart”, realizată împreună cu Academia Română, şi cu amabilul sprijin în favoarea internaționalizării noilor abordări educaționale din partea Ministerului Educației și Cercetării și că Fundația EUROLINK - Casa Europei, care a inițiat-o, este și Membră a Rețelei European Network for Education and Training (Germania). Acesta este inclusa in Registrul Nationale al Furnizaorilor de Formare Profesionala Autorizati si detine in componenta echipei sale Formatori Autorizati ANC. Euro Market, prin Elmarcont srl colaboreaza cu Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” din anul 2007, organizand sub egida acestora o paleta larga de cursuri din domeniul IT&C, Legal & Protectia datelor cu caracter personal.




Lectori

Lectori generali
Sever Avram, Sandu Zamfirescu, Adriana Hututui, Ionut Socol

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0752040328

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput