Curs Network Engineer - ONLINE

imagine Curs Network Engineer - ONLINE
1690 RON

Curs Network Engineer - ONLINE

Training / Dezvoltare personala

Online // Pret: 1690 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 14/05/2021

Cursul complet Network Engineer conține top 10 skill-uri tehnice necesare pentru un astfel de job. Hai să vedem ce vei învăța: IT Essentials, CCNA 1-3, Linux System & Server Admin, Python Fundamentals, Git&Bitbucket, Virtualization Fundamentals, Containers Essentials - Docker Înscrieri: https://www.telacad.ro/cursuri/curs-network-engineer-online/
Prezentare curs

Un Network Engineer este un specialist IT care se ocupă de planificarea, construirea și gestiunea unei rețele din cadrul unei organizații. Această persoană planifică expansiunea și creșterea rețelei de calculatoare a companiei. Rolul său este să asigure mentenanța sistemelor curente și să țină la curent staff-ul IT cu ultimele tool-uri și procese. Candidatul ideal este certificat în lucrul cu echipamente Cisco și este familiarizat cu soluții de cloud computing bazate pe Windows. Experiența în lucrul cu rețele enterprise este un plus.

Principalele responsabilități ale unui Network Engineer sunt:

    să lucreze îndeaproape cu managerii de departament pentru a determina nevoile viitoare ale rețelei și pentru a planifica modificările ce vor fi aduse rețelei
    să dezvolte metode și instrumente ce vor fi utilizate la testarea și implementarea noului echipament LAN/WAN
    să creeze proiecte prin care să aducă ficționalitățile cerute de companie sau prin care să rezolve problemele curente ale rețelei
    să analizeze structura curentă a rețelei
    să implementeze rapoarte periodice pentru echipa executivă care să includă soluții cu privire la eficientizarea rețelei

Care este mediul de lucru pentru un Network Engineer?

Un Network Engineer poate lucra full-time sau part-time în departamentul IT al unei companii sau poate deține propriul său business. Aceștia pot fi freelanceri pentru diverse organizații sau îți pot pune skill-urile la dispoziție organizațiilor în calitate de consultanți.


Cui se adresează cursul?


Cursul Network Engineer este un pachet complet de tehnologii ce te va pregăti pentru a obține o poziție de Network Engineer, chiar dacă nu ai un background tehnic.


Ce conține cursul?


Cursul va fi în regim online self-study, iar tu vei putea studia în propriu ritm, de acasă, parcurgand materialul scris și mai ales, MATERIALUL VIDEO (prezent la 8 din cele 10 cursuri), pe platforma noastră de e-learning: https://cursuri.telacad.ro.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociatia Telecom Academy

logo Asociatia Telecom Academy

Adresa: Bd. Theodor Pallady 31, Bl. N3b, sc A, Ap 9, Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti
Telefon: 0746104999
E-mail contact firma: office@telacad.ro
Descriere:

Suntem Cisco Networking Academy din 2007 si centrul de training cu cea mai ampla platforma de cursuri IT in limba Romana din Romania: https://cursuri.telacad.ro.

Avem aproximativ 50 de cursuri pe care le-am creat de la zero alaturi de instructorii nostri si care cuprind: materiale scrise, materiale video, examene, resurse suplimentare si laboratoare/aplicatii. Suntem singura Academie Cisco care are materiale video pentru cursurile CCNA realizate integral de instructorii nostri.

Cursurile pe care noi le organizam se pot urma cu predare fizica sau virtuala, dar si online in regim self study datorita materialelor video pe care le au cursurile noastre.

Iata cateva din cursurile pe care noi le organizam:

- limbaje de programare: Java, JavaScript Fundamentals, React, C++, Python, Golang, Kotlin, Baze de Date-SQL, PHP/MySQL, Baze de Date noSQL

- Cisco: CCNA si CCNP

- sisteme de operare: Linux Sistem si Server Admin, Windows Server 2012, Virtualization Fundamentals

- DevOps: Docker, Kubernetes, Continuous Integration, Jenkins

- dezvoltare software: Testare Manuala, Testare Automata cu Python si Selenium, Git & Bitbucket

- project management: Design Thinking, Agile
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0746104999 0727761355
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput