Curs formare Lucrator in Structuri pentru Constructii

imagine Curs formare Lucrator in Structuri pentru Constructii
gratuit

Curs formare Lucrator in Structuri pentru Constructii

Curs de calificare // Autorizat

Provita De Sus , jud. Prahova // Curs gratuit


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii : 05/10/2023

Global Commercium Development SRL, în parteneriat cu CRFPA Călăraşi, pentru implementarea proiectului POCU/1080/3/16/ 157432 cu titlul "REINVENT! Să ne reinventam pe piata muncii!", finantat din FSE prin POCU, anunță organizarea cursului de formare profesionala in calificarea “Lucrator in structuri pentru constructii” (cerinte studii minim 8 clase),in judetul Prahova, localitatea Provita de Sus.
Prezentare curs

Septembrie 2023

A3 – Organizarea şi derularea de programe de formare profesională a adulţilor

REINVENT! - Sa ne reinventam pe piata muncii!

Cod SMIS 157432!

Global Commercium Development S.R.L., în parteneriat cu Centrul Regional de Formare Profesionala a Adulţilor Călăraşi, pentru implementarea proiectului POCU/1080/3/16/157432 - REINVENT! - Sa ne reinventam pe piata muncii!, finantat din FSE, anunță demararea cursurilor de formare profesionala in calificarea “Lucrator in structuri pentru constructii” (cerinte studii minim 8 clase), astfel:

Cursuri de calificare de nivel 2 (360 ore).

 Lucrator in structuri pentru construcrii (cerinte studii – minim 8 clase) - 14 persoane/serie.

Seria nr.3 se organizata in localitatea Provita de Sus, judetul Prahova, cu incepere in prima parte a lunii Septembrie 2023.

Obiectivul general al proiectului urmărește creșterea gradului de ocupare și a nivelului de competențe a cel puțin a 202 şomeri si persoane inactive, din regiunile Sud Muntenia si Centru, prin asistare complexa&personalizata si integrata (informare, formare, servicii specializate pentru ocupare, munca independenta etc.).

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la:

Comăniță Daniel, Manager proiect: info@globalcommercium.ro, Tel: 0371 600 421

Ghinea Viorica, Organizator formare: vichi.ghinea@yahoo.com, Tel: 0371 600 421

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Global Commercium Development SRL

logo Global Commercium Development SRL

Adresa: Str Clucerului nr 55, etaj 3, ap 7, sect 1, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: nscinteia@globalcommercium.ro
Descriere:
Global Commercium Development SRL este furnizor autorizat de servicii de formare profesională, de informare, consiliere și mediere pe piața muncii cu o bogată experiență în implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă, societatea fiind implicată, în perioada 2009-2015, în cadrul POSDRU 2007-2013, într-un număr de aproximativ 30 de proiecte finanțate prin Fondul Social European, iar în perioada 2017 – până în prezent, în cadrul POCU 2014 – 2020, într-un număr de 15 proiecte, din care 8 se află în derulare până în anul 2023. In calitatea de furnizor de formare profesionala autorizat, Societatea a derulat activități de formare și educație, activități de consultanta în managementul fondurilor structurale adresate instituțiilor publice și private, activități de dezvoltare a competențelor antreprenoriale și antreprenoriatului, de consultanță pentru afaceri, planuri de afaceri, management organizațional, studii de piață și publicitate, analize de impact și promovarea de parteneriate.
Bilanțul efectuat a arătat că prin serviciile prestate de Global Commercium Development SRL, în calitate de furnizor autorizat/acreditat de măsuri de ocupare, din anul 2015, un număr de 1.597 de persoane din grupuri vulnerabile au beneficiat de servicii de informare și consiliere vocațională, numărul participanților la programele de formare – perfecționare și calificare fiind de peste 5.000 de persoane, cu o pondere de certificare de peste 95%. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0757216292
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput