Curs: Contabilitate

imagine Contabilitate
700 RON
Sună acum: 0374.999.367, 0772.028.393

Curs: Contabilitate

Curs de specializare // Autorizat

Bucuresti Sector 6 , jud. Bucuresti // Pret: 700 RON


Data incepere: 08/07/2024
Perioada inscrieri: 15/05/2024 - 08/07/2024
Data ultimei actualizari : 04/06/2024

VREI O CARIERA FRUMOASĂ, PROFITABILĂ ȘI DE VIITOR? Cursul se adresează persoanelor care sunt absolvente de studii medii sau studii superioare și care doresc să se angajeze în funcția de Contabil. EȘTI ANTREPRENOR ȘI VREI SĂ FACI PROGRESE? Vino să înțelegi parcursul documentelor din cadrul firmei si cum să-ți faci bugetele de investiții, de vânzări, ș.a. în funcție de balanța lunară și bilanț.
Prezentare curs
Modulul de Contabilitate Primară tratează primul capitol din contabilitate și anume întocmirea corectă a actelor primare și circuitul acestora în cadrul unei societăți. 
Cursul este preponderent practic și pune accent pe înțelegerea efectelor în urma introducerii documentelor în contabilitate.  
Veți primi formulare contabile pe care veți învăța să le completați și să le verificați. Veți învăța baza legala pentru completarea, circulația și arhivarea acestora. 
Modulul de Contabilitate Financiară vă propune formarea și dezvoltarea abilităților necesare pentru recunoașterea, evaluarea și prezentarea informațiilor contabile.
Toate aceste aspecte în scopul realizării imaginii fidele a poziției financiare, dar și a modificărilor în performanțele unei entități economice.  
În urma parcurgerii acestui modul veți înțelege și veți reda realitatea unei entități economice prin intermediul unor referințe contabile performante. 
Competențele contabilului din prezentul standard nu se suprapun competențelor Contabilului Autorizat sau Expertului Contabil, care își asumă prin semnătură și parafa conducerea contabilității. 

Cursul este preponderent practic și are ca scop înțelegerea logică de către cursanți a contabilității din spatele unui program de contabilitate. Un program de contabilitate, ca orice alt program este simplu de folosit dacă cunoști mecanismele din spatele lui.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

logo ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

Adresa: Nicolae Filimon, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@aneodei.ro
Descriere:

Oferim cursuri pentru toate nivelele, de la incepatori la avansati, si pentru toate formele de invatare in grupuri sau privat. Preturile variaza in functie de durata si marimea cursului si in functie de diploma obtinuta.

Centrul nostru este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru organizarea de cursuri de specializare, cursuri de calificare si cursuri de perfectionare.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0374.999.367 0772.028.393

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput