Curs: Contabilitate

imagine Contabilitate
1400 RON
Sună acum: 0374999367, 0772028393

Curs: Contabilitate

Curs de specializare // Autorizat

Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti // Pret: 1400 RON


Data incepere: 11/04/2020
Perioada inscrieri: 15/03/2020 - 11/04/2020
Data ultimei actualizari: 29/03/2020

Contabilul este persoana care îsi desfasoara activitatea în compartimentul financiar-contabil al oricarei unitati publice sau private si acopera partial sau în totalitate activitatile acestuia.
Prezentare curs

Contabilul este persoana care îsi desfasoara activitatea în compartimentul financiar-contabil al oricarei unitati publice sau private si acopera partial sau în totalitate activitatile acestuia.

Acest curs se desfasoara conform standardului ocupational agreat de Ministerul Muncii si descrie unitatile de competenta ale contabilului care nu este autorizat sau expert contabil conform legii dar care, în cazul organizaţiilor cu cifra de afaceri sub plafonul stabilit prin lege, poate sa desfasoare toate activitatile financiar-contabile, fara asumarea raspunderii, aceasta revenindu-i administratorului.

Aceasta ocupatie se aplica si contabililor care lucreaza în unitati ce au organizat un departament financiar-contabil, condus de catre un contabil-sef sau director economic, care are studii economice superioare.

Competentele contabilului din prezentul standard nu se suprapun competentelor Contabilului Autorizat sau Expertului Contabil, care îsi asuma prin semnatura si parafa conducerea contabilitatii.

Cursul este preponderent practic si are ca scop intelegera logica de catre cursanti a contabilitatii din spatele unui program de contabilitate. Un program de contabilitate, ca orice alt program este simplu de folosit daca cunosti mecanismele din spatele lui.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

logo ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

Adresa: Nicolae Filimon, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@aneodei.ro
Descriere:

Oferim cursuri pentru toate nivelele, de la incepatori la avansati, si pentru toate formele de invatare in grupuri sau privat. Preturile variaza in functie de durata si marimea cursului si in functie de diploma obtinuta.

Centrul nostru este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru organizarea de cursuri de specializare, cursuri de calificare si cursuri de perfectionare.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0374999367 0772028393

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput