Training: Competente avansate Pachet OFFICE (Word, Excel, PowerPoint, Teleworking)

imagine Competente avansate Pachet OFFICE (Word, Excel, PowerPoint, Teleworking)
gratuit
Sună acum: 0721929343, 0721.929.343

Training: Competente avansate Pachet OFFICE (Word, Excel, PowerPoint, Teleworking)

Training / Dezvoltare personala

Online // Curs gratuit


Data incepere: 28/07/2021
Perioada inscrieri: 12/07/2021 - 28/07/2021
Organizator: SMART Europe 2020
Data ultimei actualizari: 26/07/2021

Cursul se adreseaza persoanelor care utilizeaza aplicatii specifice firmelor si care doresc sa foloseasca produsele Microsoft Office la un nivel profesional si complex.
Prezentare curs

Cursul are ca obiective:

  • procesarea informatiei (utilizarea critica si sigura a sistemelor informatice si a tehnologiilor digitale, colectarea, pastrarea si gruparea informatiei intr-o maniera metodica)
  • comunicarea (utilizarea tehnologiilor digitale in mediile virtuale de comunicare: posta electronica, retele de socializare, utilizarea unor functii avansate ale instrumentelor de comunicare, utilizarea tehnologiilor digitale pentru a interactiona cu diferite tipuri de servicii publice etc)
  • crearea de continut (continut pentru pagini web, baze de date, editarea datelor: utilizarea referintelor si numelor de celule si domenii, formatari avansate ale datelor, formatori conditionate etc)

Conditii minime de acces

Participarea la acest curs presupune cunostinte de baza in operarea Pachetului Office.


Cursul se adreseaza persoanelor angajate in Microintreprinderi, Intreprinderi Mici si Mijlocii din regiunea Sud Muntenia (judetele Prahova, Arges, Calarasi, Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Teleorman).

Criterii de eligibilitate pentru un angajat care doreste sa participe la acest curs:

- sa aiba domiciliul sau resedinta intr-unul din judetele Prahova, Calarasi, Arges, Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Teleorman

- sa nu detina o functie de conducere, de management strategic sau sa-si desfasoare activitatea in departamentul de resurse umane.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SMART Europe 2020

logo SMART Europe 2020

Adresa: str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 25C, Ploiesti, jud. Prahova
E-mail contact firma: adriana.horne@smarteurope.ro
Descriere:

Smart Europe 2020 reprezintă o echipă de experți dedicați profesionalismului, care perseverează în dezvoltarea personală și profesională și în valorificărea potențialului societății romanești.

Echipa SMART are experiența în scrierea și implementarea proiectelor în domeniile resurselor umane, dezvoltării mediului de afaceri, cercetării, IT&C.

Proiecte actuale:

Smart Europe 2020 este partener în cadrul a două proiecte, derulate la nivelul Regiunii Sud Muntenia:

  • HR Technology
  • START Training IMM,

finanțate din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul Axei: Locuri de muncă pentru toți

Scopul proiectelor presupune încurajarea IMM-urilor în susținerea creșterii competitivității angajațiilor prin participarea la programe și cursuri de formare profesională continuă.

Dacă vrei să afli mai multe despre activitatea noastră, intră pe www.smarteurope.ro
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0721929343 0721.929.343

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput