Curs: Bucatar

imagine Bucatar
1500 RON

Curs: Bucatar

Curs de calificare // Autorizat

Deva , jud. Hunedoara // Pret: 1500 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 01/10/2024

Bucătarul are ca sarcină principală pregătirea diverselor preparate din bucătăria naţională și internaţională, folosind diverse tehnici de gătire și prezentare, decorarea lor pentru a le pune în valoare și garantarea calităţii constante a produselor preparate.
Prezentare curs

Bucătarul realizează preparatele culinare urmând indicațiile diferitelor rețete, care au menirea de a oferi valorile nutritive și calorice optime asigurării aportului echilibrat de nutrienți, astfel încât să ajute la conservarea sănătății consumatorului, dar să și satisfacă exigențele acestuia din perspectiva prezentării estetice și a consumului rațional, acestea putând fi preluate din rețetarul clasic sau pot fi interpretări ale acestora, în funcție de specificul organizației, a viziunii generale și specifice a bucătarului șef, surprinse în norme interne. Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţi specializate și / sau unități de catering, partide de lucru din cadrul restaurantelor / cafenele /insule de gătire din hypermarketuri /mall / vagoane restaurant / vase de croazieră fluvială sau maritimă / unități mobile (food-truck) / tonete în piețe și târguri, cu capacități de producție diferite (de la unități de capacitate foarte mică, cu activitate preponderent manual, până la unități de producție de capacitate foarte mare, cu instalații de fabricație automatizate.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociatia Cetatea - DPSU

logo Asociatia Cetatea - DPSU

Adresa: Piata Victoriei, nr.2 , etaj 4, camera 400, Deva, jud. Hunedoara
Telefon: 0720541144
Descriere:
Asociatia Cetatea - Dezvoltare Profesionala si Sprijin Umanitar este o Organizatie non-guvernamentala cu personalitate juridica ,constituita în temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 şi a legislaţiei în vigoare si are ca scop: organizarea de cursuri de formare profesionala continua (calificare/perfectionare/specializare), pentru marirea sanselor de integrare sociala si profesionala şi care să răspundă în mod concret necesităţilor persoanelor fizice şi cerintelor angajatorilor.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0720541144
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput