Curs: Masinist la masini pentru terasamente (Ifronist)

imagine Masinist la masini pentru terasamente (Ifronist)
1500 RON

Curs: Masinist la masini pentru terasamente (Ifronist)

Curs de calificare // Autorizat

Deva , jud. Hunedoara // Pret: 1500 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 01/10/2024

Maşinistul la maşini pentru terasamente (Ifronist) se ocupă cu efectuarea lucrărilor de săpare, încărcarea materialelor în mijloace de transport, efectuarea lucrărilor de curăţare, nivelare şi afânare a terenurilor, efectuarea lucrărilor de compactare, precum şi întreţinerea utilajelor pentru lucrări de terasamente.
Prezentare curs

Maşinistul la maşini pentru terasamente (Ifronist) lucrează cu echipamente mobile grele care creează o suprafață plană prin felierea stratului de sol superior cu o lamă mare. De obicei, asigură o finisare plană a locației în care au fost efectuate lucrări grele de terasament. Maşinistul la maşini pentru terasamente (Ifronist) lucrează cu utilaje și echipamente ca: Utilaje şi echipamente pentru săpat şi încărcat: excavatoare cu o cupă, excavatoare cu lingură dreaptă, excavatoare cu lingură inversă, excavatoare cu draglină, excavatoare cu graifer, excavatoare cu sonetă, încărcătoare frontale etc. Utilaje pentru afânat, împrăştiat şi nivelat terenul: buldozere, scarificatoare, screpere, gredere etc. Utilaje pentru compactat: compactoare la care compactarea se realizează prin rulare, compactoare la care compactarea se realizează prin vibrare, compactoare la care compactarea se realizează prin batere, compactoare la care compactarea se realizează mixt etc. Utilajele specifice de compactare: cilindri netezi, cu crampoane, cu pneuri, compactori tractaţi, compactori autopropulsaţi etc.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociatia Cetatea - DPSU

logo Asociatia Cetatea - DPSU

Adresa: Piata Victoriei, nr.2 , etaj 4, camera 400, Deva, jud. Hunedoara
Telefon: 0720541144
Descriere:
Asociatia Cetatea - Dezvoltare Profesionala si Sprijin Umanitar este o Organizatie non-guvernamentala cu personalitate juridica ,constituita în temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 şi a legislaţiei în vigoare si are ca scop: organizarea de cursuri de formare profesionala continua (calificare/perfectionare/specializare), pentru marirea sanselor de integrare sociala si profesionala şi care să răspundă în mod concret necesităţilor persoanelor fizice şi cerintelor angajatorilor.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0720541144
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput