Curs Cofetar

imagine Curs Cofetar
1500 RON
Sună acum: 0771608491

Curs Cofetar

Curs de calificare // Autorizat

Deva , jud. Hunedoara // Pret: 1500 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii : 15/06/2023

Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de cofetărie specializate și / sau unități de catering, in cadrul restaurantelor / cafenele / insule de gătire din hypermarketuri /vagoane restaurant /vase de croazieră fluvială sau maritimă / unități mobile / tonete în piețe și târguri, cu capacități de producție diferite (de la unități de capacitate foarte mică,
Prezentare curs

Ocupaţia presupune și o sferă minimă de competenţe cheie precum cele digitale, de utilizarea noțiunilor de bază de TIC, cele civice și sociale organizaționale, dar și cele antreprenoriale competențe care să îl ajute în activitatea zilnică : utilizarea cunoștintelor digitale în exploatarea echipamentelor dar și în autocontrolul și monitorizarea activitatii, în organizarea locului de muncă, în stabilirea unor relații civice și sociale corecte pentru desfășurarea activității. În plus, pentru desfășurarea activității cu un deplin control al riscurilor, COFETARUL trebuie să aibă și un minim de competențe generale cu privire la aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă, aplicarea normelor de protecţie a mediului și aplicarea normelor de igienă şi de siguranţă a alimentelor. Pentru controlul și monitorizarea activității este necesar să aibă un minim de competențe cu privire la întocmirea documentelor primare specifice.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociatia Cetatea - DPSU

logo Asociatia Cetatea - DPSU

Adresa: Piata Victoriei, nr.2 , etaj 4, camera 400, Deva, jud. Hunedoara
E-mail contact firma: asociatiacetatea@gmail.com
Descriere:
Asociatia Cetatea - Dezvoltare Profesionala si Sprijin Umanitar este o Organizatie non-guvernamentala cu personalitate juridica ,constituita în temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 şi a legislaţiei în vigoare si are ca scop: organizarea de cursuri de formare profesionala continua (calificare/perfectionare/specializare), pentru marirea sanselor de integrare sociala si profesionala şi care să răspundă în mod concret necesităţilor persoanelor fizice şi cerintelor angajatorilor.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0771608491

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput