Training: Recrutare, Selectie si Inductie

imagine Recrutare, Selectie si Inductie
690 RON
Sună acum: 0722500637

Training: Recrutare, Selectie si Inductie

Training / Dezvoltare personala

Brasov , jud. Brasov // Pret: 690 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 16 ore in 2 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Elias Consulting Group
Data ultimei actualizari : 17/12/2023

Acest program este dedicat managerilor care vor sa isi dezvolte echipele pe care le conduc: Start up, Echipa subdimensionata sau Dezvoltarea afacerii. Elias Consulting Group este o companie de Training si Coaching infiintata in anul 2006, avand in portofoliu peste 40 de clienti, companii multinationale si locale www.titusperide.com.
Prezentare curs
Participantii vor studia urmatoarele aspecte ale managementului in vanzari: ● Procesul de dezvoltare a unei activitati de Recrutare si Selectie eficiente si intelegerea legaturilor dintre activitatea de vanzare si activitatea de management. ● Dezvoltarea si utilizarea unui Plan de Prospectare, bazat pe intalniri cu Clientii si Centrii de Influenta, care sa ii ajute sa isi concentreze activitatea pe pietele tinta profitabile. ● Abordarea Surselor de recomandari si conducerea unei intalniri cu acestea intr-o maniera profesionista, cu scopul de a obtine mai multi potentiali candidati care corespund criteriilor de selectie si vizeaza piete tinta. ● Prezentarea Standardelor si Depedentei in procesul de selectie a candidatilor ca baza de start al viitoarei colaborari. ● Focus pe activitatile zilnice critice, si monitorizarea indicatorilor cheie de performanta. ● Best practice: Valori personale si profesionale, si Comportamente; Focus pe activitatiile critice, pe calitatea acestora si pe volumul acestora; Focus pe solutii. ● Realizarea unui Plan de Actiune pe indicatori cheie de performanta si cu termene limita cu perspectiva scurta si medie. Acest program este realizat pornind de la indicatorii cheie de performanta ai nivelului de dezvoltare ai echipei de consultanti. Participantii isi vor imbunatatii nivelul general de Profesionalism, precum si Productivitatea si Profitabilitatea. Participantii vor realiza pentru participarea la curs o tema pregatitore privind Situatia Actuala a KPI specifici. Fiecare zi de curs este structurata dupa cum urmeaza:: ● 9.00 – 13.00: Teorie si Practica ● 14.00 – 16.00: Teorie si sesiuni de Role play ● 16.00 – 17.00: Concluzii si Evaluarea zilei de curs Obiectivul este de a forma din start comportamentele necesare in activitate zilnica prin activitati de Prezentare, Practica si Performanta. Participantii vor realiza un Plan de Actiune, pornind de la Situatia Actuala spre Situatia Dorita pe baza conceptelor studiate si a obiectivelor stabilite in cadrul programului.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Elias Consulting Group

logo Elias Consulting Group

Adresa: Str. Dealul de Jos nr. 5B, Brasov, jud. Brasov
E-mail contact firma: titus.peride@gmail.com
Descriere:
Compania Elias Consulting Group a fost infiintata in 2006. Scopul nostru este de a ajuta companiile in ceea ce priveste imbunatatirea Profesionalismului, Productivitatii si Profitabilitatii, si realizam acest lucru prin dezvoltarea comportamentelor si competentelor profesionale, si prin cresterea KPI ( indicatori cheie de performanta ). Elias Consulting Group are colaborari cu peste 40 de companii din Romania, Ungaria, Bulgaria, Canada si UK.


Lectori

Lectori generali
Peride Titus (Manager)

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0722500637

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput