Training: Management & Leadership

imagine Management & Leadership
690 RON
Sună acum: 0722.500.637

Training: Management & Leadership

Training / Dezvoltare personala

Brasov , jud. Brasov // Pret: 690 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 16 ore in 2 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Elias Consulting Group
Data ultimei actualizari : 14/05/2024

Acest program este dedicat managerilor care vor sa se dezvolte ca leaderi, si care vor sa creeze in randul echipelor pe care le conduc un mediu de dezvoltare personala si profesionala pentru fiecare subaltern. Elias Consulting Group este o companie de Training si Coaching infiintata in anul 2006, avand in portofoliu peste 40 de clienti, companii multinationale si locale www.titusperide.com.
Prezentare curs
Participantii vor studia urmatoarele aspecte ale leadership-ului:
● Intelegerea si folosirea etapelor Leadership-ului situational.
● Evaluarea propriului stil de Leadership.
● Leadership-ul Traditional vs Transformational.
● Stadiile dezvoltarii echipei.
● Crearea unei Culturi a Leadeship-ului Personal in cadrul echipei
● Studiu de caz
● Best practice: Valori personale si profesionale, si Comportamente; Focus pe comportamentele de leader si pe dezvoltarea unei culturi bazata pe performanta in cadrul echipei.
● Realizarea unui Plan de Actiune pe indicatori cheie de performanta si cu termene limita cu perspectiva scurta si medie. Acest program este realizat pornind de la o serie de indicatori cheie de performanta. Participantii isi vor imbunatatii nivelul general de Profesionalism, precum si Productivitatea si Profitabilitatea. Participantii vor realiza pentru participarea la curs o tema pregatitore privind Situatia Actuala a KPI specifici. Fiecare zi de curs este structurata dupa cum urmeaza::
● 9.00 – 13.00: Teorie si Practica
● 14.00 – 16.00: Teorie si sesiuni de Role play
● 16.00 – 17.00: Concluzii si Evaluarea zilei de curs Obiectivul este de a forma din start comportamentele necesare in activitate zilnica prin activitati de Prezentare, Practica si Performanta.
Participantii vor realiza un Plan de Actiune, pornind de la Situatia Actuala spre Situatia Dorita pe baza conceptelor studiate si a obiectivelor stabilite in cadrul programului.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Elias Consulting Group

logo Elias Consulting Group

Adresa: Str. Dealul de Jos nr. 5B, Brasov, jud. Brasov
E-mail contact firma: titus.peride@gmail.com
Descriere:
Compania Elias Consulting Group a fost infiintata in 2006. Scopul nostru este de a ajuta companiile in ceea ce priveste imbunatatirea Profesionalismului, Productivitatii si Profitabilitatii, si realizam acest lucru prin dezvoltarea comportamentelor si competentelor profesionale, si prin cresterea KPI ( indicatori cheie de performanta ). Elias Consulting Group are colaborari cu peste 40 de companii din Romania, Ungaria, Bulgaria, Canada si UK.


Lectori

Lectori generali
Peride Titus (Manager)

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0722.500.637

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput