Curs: Pizzar

imagine PIZZAR
1010 RON

Curs: Pizzar

Curs de perfecţionare // Autorizat

Slatina , jud. Olt // Pret: 1010 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 180 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 23/01/2024

Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării. El utilizează echipamente şi ustensile de bucătărie, echipamente specifice, precum cuptorul de pizza, tăvi de pizza de diferite dimensiuni, dispozitive cu rotiţă pentru tăiat pizza.
Prezentare curs
După ce recepţionează (calitativ şi cantitativ) materiile prime şi auxiliare le depozitează – respectând reglementările sanitare şi sanitar-veterinare legale în vigoare – şi le conservă până la introducerea în fabricaţie.
În conformitate cu fluxul tehnologic, efectuează operaţiile de pregătire preliminară specifice, dozează materiile prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea – kg sau număr de porţii), pregăteşte semipreparatele care stau la baza obţinerii preparatelor tip pizza (aluaturile de pizza, sosuri, toping-uri), efectuează coacerea.
Ultima etapă constă în finisarea estetică a produselor în vederea comercializării.
Competențe dobândite
• aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă.
• aplicarea normelor de protecţia mediului.
• aplicarea normelor igienico-sanitare.
• organizarea activităţii la locul de muncă.
• încasarea contravalorii produselor comercializate.
• gestionarea materiilor prime şi auxiliare.
• exploatarea echipamentelor tehnologice.
• realizarea pizzei.
• aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă.
• aplicarea normelor de protecţia mediului.
• aplicarea normelor igienico-sanitare.
• organizarea activităţii la locul de muncă.
După ce recepţionează (calitativ şi cantitativ) materiile prime şi auxiliare le depozitează – respectând reglementările sanitare şi sanitar-veterinare legale în vigoare – şi le conservă până la introducerea în fabricaţie.
În conformitate cu fluxul tehnologic, efectuează operaţiile de pregătire preliminară specifice, dozează materiile prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea – kg sau număr de porţii), pregăteşte semipreparatele care stau la baza obţinerii preparatelor tip pizza (aluaturile de pizza, sosuri, toping-uri), efectuează coacerea.
Ultima etapă constă în finisarea estetică a produselor în vederea comercializării.
Competențe dobândite
• aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă.
• aplicarea normelor de protecţia mediului.
• aplicarea normelor igienico-sanitare.
• organizarea activităţii la locul de muncă.
• încasarea contravalorii produselor comercializate.
• gestionarea materiilor prime şi auxiliare.
• exploatarea echipamentelor tehnologice.
• realizarea pizzei.
• aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă.
• aplicarea normelor de protecţia mediului.
• aplicarea normelor igienico-sanitare.
• organizarea activităţii la locul de muncă.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNAȚIONAL SUCURSALA SLATINA

logo ACCRC INTERNAȚIONAL SUCURSALA SLATINA

Adresa: Str. Frații Buzești, Nr. 12, Slatina, jud. Olt
Telefon: 0763 242 666
E-mail contact firma: officegorj_accrcslatina@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNATIONAL este o organizatie non-guvernamentala cu structura umanitara ,nonprofit, fara scop patrimonial, politic sau lucrativ, avand personalitate juridica in conformitate cu prevederile legale in vigoare, infiintata in anul 2010.

Asociatia noastra isi desfasoara activitatea in judetele Gorj, Valcea, Arges, Olt, Dolj, Alba, Mehedinti, Hunedoara, Caras-Severin, Timis.Obiectivele ACCRC INTERNATIONAL sunt urmatoarele:

-promovarea si dezvoltarea de activitati educationale si de pregatire profesionala prin educatie formala si non formala.

-organizarea de colocvii, simpozioane, dezbateri, conferinte, cursuri de pregatire si perfectionare profesionala, calificare si recalificare, activitati de informare, consulting , trening, publicitate.

-promovarea si organizarea invatamantului pentru adultii ce nu frecventeaza un centru scolar sau sistem universitar.

-acordarea de asistenta tehnica de specialitate.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0763 242 666 0249 242 320
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput