Curs: Ospatar, Chelner

imagine OSPATAR, CHELNER
1400 RON
Sună acum: 0742 953 161, 0755 413 401

Curs: Ospatar, Chelner

Curs de calificare // Autorizat

Drobeta Turnu Severin , jud. Mehedinti // Pret: 1400 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: PROFI TOP GENERAL
Data ultimei actualizari : 15/11/2023

Chelnerul (ospatarul) asigura servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, intr-un local de alimentatie publica. Serveste la cererea consumatorilor preparate culinare, bauturi si alte produse comestibile. Obiectivul urmarit este satisfacerea consumatorilor Serviciul propriu-zis consta in primirea clientilor si stabilirea relatiei cu acestia.
Prezentare curs

Chelnerul (ospatarul) asigura servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, intr-un local de alimentatie publica. Serveste la cererea consumatorilor preparate culinare, bauturi si alte produse comestibile. Obiectivul urmarit este satisfacerea consumatorilor Serviciul propriu-zis consta in primirea clientilor si stabilirea relatiei cu acestia (salutul, pronuntarea numelui clientului, daca este cazul informarea lor sugestiva, verbala si prin lista). In activitatea sa, chelnerul foloseste diverse materiale auxiliare: servet, blocnotes, creion, chibrit, carnet de plati, moneda divizionara, liste de preparate si bauturi, borderou de plati si bonuri de marcaj. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: tacamuri, vesela, pahare, sticle, sifoane, platouri, clesti, masute pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru consumatori, scaune, flori, servetele etc.

Competente dobandite:

• 1. Aplicarea noțiunilor de bază civice și social-organizaționale în domeniul turismului

2. Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă și în domeniul situațiilor de urgență în domeniul turismului

3. Aplicarea normelor igienico-sanitare aplicabile activității din restaurante

4. Aplicarea normelor de protecție a mediului în domeniul turismului

5. Aplicarea noțiunilor de bază despre comunicare, comportament profesional, lucru în echipă și psihologia consumatorului specifice domeniului turistic

6. Aplicarea noțiunilor privind realizarea tuturor tipurilor de mise-en-place

7. Recomandarea și promovarea produselor și serviciilor specifice restaurantului

8. Servirea preparatelor culinare

9. Servirea băuturilor

10. Debarasarea tuturor obiectelor de inventar specifice restaurantului

11. Aplicarea noțiunilor de evidența operativă

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

PROFI TOP GENERAL

logo PROFI TOP GENERAL

Adresa: STR. ANTONINII , Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinti
Telefon: 0742 953 161
E-mail contact firma: mh.calificare@gmail.com



Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0742 953 161 0755 413 401

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput