Curs: Masinist pod rulant

imagine Masinist pod rulant
1220 RON

Curs: Masinist pod rulant

Curs de calificare // Autorizat

Bistrita, jud. Bistrita-nasaud // Pret: 1220 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 360 ore in 90 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 27/06/2019

Comunicare interpersonala Perfectionarea pregatirii profesionale Lucrul in echipa Aplicarea normelor de protectie a muncii, de prevenire si stingere a incendiilor prescriptiilor tehnice, ISCIR Completarea documentelor Pregatirea si verificarea podului rulant pentru lucru Efectuarea operatiilor de incarcare, transport si descarcare a sarcinilor Semnalizarea defectiunilor aparute
Prezentare curs

Ocupatia de Masinist Pod Rulant se refera la totalitatea competentelor tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a podurilor rulante si implica cunostinte si abilitati deosebite privind manevrarea in deplina.

Masinistul Pod Rulant este o persoana instruita si autorizata sa podurile rulante indiferent de tipul si destinatia acestora. Acest lucru presupune o activitate complexa, care depinde de foarte multi factori cum sunt: tipul podului rulant, tipul si categoria marfurilor transportate, calitatea si eficienta transportului,gradul de securitate asigurat pentru utilajul condus si pentru marfa transportata si personalul din raza de actiune a podului rulant, gradul de optimizare al procesului de transport, profesionalismul in activitate, aplicarea normelor de protectie.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fundatia APT International

logo Fundatia APT International

Adresa: Str.Libertatii 51/B, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0733682847
E-mail contact firma: john.lia_roman@yahoo.com
Descriere:


Cursuri calificare 100 meserii, domenii; constructii, instalatii, auto, energetica, forestier, turism, infrumusetare,invatamant asistenta sociala alimentatie,agricultura,ISCIR,SSM,PSI,ANRE,Tel; 0263/239 077, 0733/682 847 si 0754/911 893
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733682847 0263239077
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput