verifica calitatea materiilor prime;
- cantareste ingredientele pentru fabricarea aluatului;
- amesteca si framanta aluatul cu mana sau masina;
- modeleaza, remodeleaza, pozitioneaza aluatul in cuva;
- incarca tavile in cuve si apoi le introduce in cuptoare;
- curata si unge tavile si recipientele;
- monitorizeaza temperatura cuptorului pentru a determina coacerea grupurilor de paine si cornuri;
- poate opera utilaje care taie felii, produc cornuri, chifle;
- poate intretine si curata echipamentul;
- poate opera linii tehnologice pentru fabricarea aluatului si a produsului finit in mari cantitati.
Cursuri calificare 100 meserii, domenii; constructii, instalatii, auto, energetica, forestier, turism, infrumusetare,invatamant asistenta sociala alimentatie,agricultura,ISCIR,SSM,PSI,ANRE,Tel; 0263/239 077, 0733/682 847 si 0754/911 893
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.