Curs: Lucrator prin arte combinate

imagine Lucrator prin arte combinate
750 RON

Curs: Lucrator prin arte combinate

Curs de specializare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 750 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 32 ore in 4 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 17/12/2020

Conceptul de arte combinate reprezinta un set de tehnici de stimulare și dezvoltare personală cu impact asupra psihicului, emoționalului și fizicului beneficiarilor. Tehnicile folosesc ca instrument de intreventie diverse forme îmbinate ale artei- teatru, mișcare, pictura, muzică, joc- și sunt validate în mediul profesional specific.
Prezentare curs

Conceptul de arte combinate reprezinta un set de tehnici de stimulare și dezvoltare personală cu impact asupra psihicului, emoționalului și fizicului beneficiarilor. Tehnicile folosesc ca instrument de intreventie diverse forme îmbinate ale artei- teatru, mișcare, pictura, muzică, joc- și sunt validate în mediul profesional specific.

Lucrătorul prin arte combinate își desfășoară activitatea în diferite tipuri de unități din domeniul asistenței sociale a persoanelor cu nevoi speciale: centre de recuperare și pentru persoane cu handicap, complexe de servicii comunitare, centre de educație integrată, centre de zi pentru copii și adulți. 

Lucrătorul prin arte combinate oferă servicii de stimulare/ dezvoltare prin mișcare, artă, muzică, joc, teatru, promovând și respectând drepturile beneficiarului dându-i valoare ca individ și ajutându-l să capete încrederea în sine.

Tipul programului: Specializare 


Cod C.O.R. (Clasificarea Ocupațiilor din România): 532903 


Certificat obţinut de absolvenți: Certificat de absolvire emis de ANC (Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale) însoțit de un Supliment descriptiv al certificatului. Aceste certificate, traduse legalizat și apostilate (apostila de la Haga), sunt recunoscute oficial și în țările din Uniunea Europeană.


Durata de pregătire: 32 h, din care: pregătire teoretică 16h și pregătire practică 16h; se extinde pe o perioadă de 1-2 luni. 


Preț curs: 750 lei. În preț sunt incluse taxa de pre-înscriere, prețul cursului, suportului de curs electronic și taxa de examinare. Nu se vor aplica alte taxe.

Module
1 – Monitorizarea evoluției beneficiarului
2 – Pregătirea sesiunilor de lucru
3 – Stimularea/ dezvoltarea prin mișcare
4 – Stimularea/ dezvoltarea prin artă vizuală
5 – Stimularea/ dezvoltarea prin muzică
6 – Stimularea/ dezvoltarea prin teatru și joc

Condiţii de acces: Se pot înscrie absolvenții de 12 clase.


Orar: De obicei după orele 17:00 (se va stabili de comun acord între cursanți, formator și CFP Don Bosco), 2-3 ședințe pe săptămână a câte 2-3 h/ședință.


Materiale de curs: Se asigură suport de curs în format electronic și alte materiale pregătite de formatori.


Modalităţi de evaluare: Cursanții vor fi testați periodic pentru a li se verifica nivelul de competențe dobândite. Evaluarea finală se va face prin acordarea de note de către o comisie de examinare, pe baza unui test scris de cunoștințe teoretice generale și a unei probe practice.

Website oficial: www.cursuridonbosco.ro

Telefon: 0726626345

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Centrul de Formare Profesionala Don Bosco

logo Centrul de Formare Profesionala Don Bosco

Adresa: STR. VENIAMIN COSTACHE, Nr. 66, Constanta, jud. Constanta
E-mail contact firma: cursuriconstanta@donbosco.ro
Descriere:

Centrul de Formare Profesională Don Bosco este un serviciu educativ din cadrul Fundaţiei Giovanni Bosco care oferă cursuri sociale şi de informatică.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0726626345
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput