Curs: Inspector Ssm

imagine Inspector SSM
750 RON

Curs: Inspector Ssm

Curs de perfecţionare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 750 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 80 ore in 5 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 20/05/2021

Inspectorul în domeniul securității și sănătății în muncă își desfășoară activitatea în cadrul serviciilor interne/externe de prevenire și protecție sau ca lucrător/ angajator care se ocupă de activitățile de prevenire și protecție din orice organizație, precum și în alte condiții stabilite de reglementările legale.
Prezentare curs

Inspectorul în domeniul securității și sănătății în muncă își desfășoară activitatea în cadrul serviciilor interne/externe de prevenire și protecție sau ca lucrător/ angajator care se ocupă de activitățile de prevenire și protecție din orice organizație, precum și în alte condiții stabilite de reglementările legale. Activitatea acestuia se desfășoară atât în locuri de muncă aflate în spații închise (birou, spații de producție), cât și în cele aflate în spații deschise. Securitatea și sănătatea în muncă reprezintă ansamblul de activități instituționalizate având ca scop asigurarea celor mai bune condiții în desfășurarea procesului de muncă, apărarea vieții, integrității fizice și psihice, sănătății lucrătorilor și a altor persoane participante la procesul de muncă. Inspectorul în domeniul securității și sănătății în muncă se ocupă de activitățile de protecție și de activitățile de prevenire a riscurilor profesionale din întreprindere, în conformitate cu prevederile legale.


Tipul programului: Perfecționare


Cod C.O.R. (Clasificarea Ocupațiilor din România): 325723 


Certificat obţinut de absolvenți: Certificat de absolvire emis de ANC (Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale) însoțit de un Supliment descriptiv al certificatului. Aceste certificate, traduse legalizat și apostilate (apostila de la Haga), sunt recunoscute oficial și în țările din Uniunea Europeană. 


Durata de pregătire: 80 h, din care: pregătire teoretică 30h și pregătire practică 50h; se extinde pe o perioadă de 2-3 luni. 


Preț curs: 750 lei. În preț sunt incluse taxa de pre-înscriere, prețul cursului, suportului de curs electronic și taxa de examinare. Nu se vor aplica alte taxe. 


Module

1 – Realizarea activităților de prevenire și protecție


2 – Realizarea semnalizării de securitate și/sau de sănătate la locurile de muncă 


3 – Instruirea lucrătorilor în domeniul securității și sănătății în muncă 


4 – Informarea lucrătorilor în domeniul securității și sănătății în muncă 


5 – Stabilirea mijloacelor materiale și tehnice necesare securității și sănătății în muncă 


6 – Prevenirea accidentelor de muncă și a îmbolnăvirilor profesionale 


7 – Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporară de muncă 


8 – Verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă 


9 – Monitorizarea activităților de evacuare și intervenție în situații de urgență 


Condiţii de acces: Se pot înscrie absolvenți ai învățământului liceal, filiera teoretică în profil real sau filiera tehnologică în profil tehnic. 


Orar: De obicei după orele 17:00 (se va stabili de comun acord între cursanți, formator și CFP Don Bosco), 2-3 ședințe pe săptămână a câte 2-3 h/ședință. 

Materiale de curs: Se asigură suport de curs în format electronic și alte materiale pregătite de formatori. 


Modalităţi de evaluare: Cursanții vor fi testați periodic pentru a li se verifica nivelul de competențe dobândite. Evaluarea finală se va face prin acordarea de note de către o comisie de examinare, pe baza unui test scris de cunoștințe teoretice generale și a unei probe practice.

Website oficial: www.cursuridonbosco.ro

Telefon: 0726626345

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Centrul de Formare Profesionala Don Bosco

logo Centrul de Formare Profesionala Don Bosco

Adresa: STR. VENIAMIN COSTACHE, Nr. 66, Constanta, jud. Constanta
E-mail contact firma: cursuriconstanta@donbosco.ro
Descriere:

Centrul de Formare Profesională Don Bosco este un serviciu educativ din cadrul Fundaţiei Giovanni Bosco care oferă cursuri sociale şi de informatică.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0726626345
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput