Workshop: Executive Coaching

imagine Executive Coaching
7500 RON
Sună acum: 0722500637

Workshop: Executive Coaching

Workshop

Brasov , jud. Brasov // Pret: 7500 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 15 ore in 5 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Elias Consulting Group
Data ultimei actualizari : 25/03/2023

Elias Consulting Group este o companie de Training si Coaching infiintata in anul 2006, avand in portofoliu peste 40 de clienti, companii multinationale si locale www.titusperide.com . Acest program este dedicat managerilor care in practica zilnica se confrunta cu una din urmatoarele situatii: Depasirea unei faze critice, Cresterea performantei profesionale, Adaptarea la o noua pozitie in firma.
Prezentare curs
Programele de Executive Coaching sunt derulate in formula 1 la 1, Coach - Manager, in 5 pana la 7 sesiuni saptamanale, o sesiune avand durata de 3 ore.
 Planul de Coaching este stabilit in urma unei Analize a Decalajelor realizata impreuna cu superiorii managerului care urmeaza sa participe la program si a unei discutii avute cu acesta din urma. Scopul acestor intalniri este de a stabili zonele in care managerul participant are nevoie de crestere, numarul de sesiuni, precum si evaluarea nivelului de implicare al acestuia in viitorul program.
● Sesiunile se deruleaza conform tematicilor stabilite in planul initial cu managementul companiei.
● Sesiunile sunt planificate in zilele de Luni sau Vineri.
● In partea de inceput a fiecarei sesiuni se face o analiza a Situatiei Actuale pe reperele sesiunii respective si se evalueaza progresele facute, precum si ceea ce nu a functionat conform planului.
● La finalul fiecarei sesiunii se stabilesc obiectivele de actiune pentru saptamana in curs in vederea atingerii Situatiei Dorite.
● Pe parcursul programului managerii superiori vor furniza informatii privitoare la progresele facute de managerul implicat in program.
 ● La finalul programului se realizeaza cu managerii superiori o analiza a rezultatelor generale ale programului si se stabilesc pasii urmatori necesari procesului de crestere profesionala a managerului participant.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Elias Consulting Group

logo Elias Consulting Group

Adresa: Colinei 4, Brasov, jud. Brasov
E-mail contact firma: titus.peride@gmail.com
Descriere:
Compania Elias Consulting Group a fost infiintata in 2006. Scopul nostru este de a ajuta companiiile in ceea ce priveste imbunatatirea Profesionalismului, Productivitatii si Profitabilitatii, si realizam acest lucru prin dezvoltarea comportamentelor si prin cresterea KPI (indicatori cheie de performanta). Elias Consulting Group este partener al companiei canadiene de training Professional Sales Plus Inc., furnizand programe de training pentru companiile de asigurari din Europe C-E. Clienti reprezentativi: ING, Generali, Edenred, TDG, Lindab.


Lectori

Lectori generali
Peride Titus (Manager)

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0722500637

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput