Seminar: Dezvoltarea unei Practici de Succes in Vanzari

imagine Dezvoltarea unei Practici de Succes in Vanzari
690 RON
Sună acum: 0722500637

Seminar: Dezvoltarea unei Practici de Succes in Vanzari

Seminar

Brasov , jud. Brasov // Pret: 690 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 16 ore in 2 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Elias Consulting Group
Data ultimei actualizari : 14/01/2023

Elias Consulting Group este o companie de Training si Coaching infiintata in anul 2006, avand in portofoliu peste 40 de clienti, companii multinationale si locale www.titusperide.com . Acest program este dedicat profesionistilor in vanzari directe. Accentul este pus pe imbunatatirea KPI prin adoptarea unor Sisteme, Procese si Instrumente extrem de utile in Ciclul procesului de vanzare.
Prezentare curs
Participantii vor studia urmatoarele aspecte ale practicii in vanzari: ● Cele 5 Sisteme Cheie: Dezvoltarea Pietei, Procesul de Vanzare, Dezvoltarea Relatiilor cu Clientii, Managementul Activitatii, Managementul Afacerii. ● Dezvoltarea si utilizarea unui Plan de Prospectare, bazat pe intalniri cu Clientii si Centrii de Influenta, care sa ii ajute sa isi concentreze activitatea pe pietele tinta profitabile. ● Abordarea Surselor de recomandari si conducerea unei intalniri cu acestea intr-o maniera profesionista, cu scopul de a obtine mai multe recomandari de calitate in piete cu pontential financiar mediu si ridicat. ● Utilizarea metodei de Analiza a Decalajului in procesul de vanzare si dezvoltarea afacerii avand la baza dezvoltarea unei relatii de calitate cu fiecare client. ● Focus pe activitatile zilnice critice, si monitorizarea indicatorilor cheie de performanta. ● Managementul Activitatii consultantului pe activitatile critice zilnice, realizat in parteneriat cu managerul coordonator. ● Best practice: Valori personale si profesionale, si Comportamente; Focus pe activitatiile critice, pe calitatea acestora si pe volumul acestora; Focus pe solutii. ● Realizarea unui Plan de Actiune pe indicatori cheie de performanta si cu termene limita cu perspectiva scurta si medie. Acest program este realizat pornind de la o serie de indicatori cheie de performanta. Participantii isi vor imbunatatii nivelul general de Profesionalism, precum si Productivitatea si Profitabilitatea. Participantii vor realiza pentru participarea la curs o tema pregatitore privind Situatia Actuala a KPI. Fiecare zi de curs este structurata dupa cum urmeaza:: ● 9.00 – 13.00: Teorie si Practica ● 14.00 – 16.00: Teorie si sesiuni de Role play ● 16.00 – 17.00: Concluzii si Evaluarea zilei de curs Obiectivul este de a forma din start comportamentele necesare in activitate zilnica prin activitati de Prezentare, Practica si Performanta. Participantii vor realiza un Plan de Actiune, pornind de la Situatia Actuala spre Situatia Dorita pe baza conceptelor studiate si a obiectivelor stabilite in cadrul programului.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Elias Consulting Group

logo Elias Consulting Group

Adresa: Colinei 4, Brasov, jud. Brasov
E-mail contact firma: titus.peride@gmail.com
Descriere:
Compania Elias Consulting Group a fost infiintata in 2006. Scopul nostru este de a ajuta companiiile in ceea ce priveste imbunatatirea Profesionalismului, Productivitatii si Profitabilitatii, si realizam acest lucru prin dezvoltarea comportamentelor si prin cresterea KPI (indicatori cheie de performanta). Elias Consulting Group este partener al companiei canadiene de training Professional Sales Plus Inc., furnizand programe de training pentru companiile de asigurari din Europe C-E. Clienti reprezentativi: ING, Generali, Edenred, TDG, Lindab.


Lectori

Lectori generali
Peride Titus (Manager)

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0722500637

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput