Competenţele antreprenoriale generale se referă la capacitatea unui individ de a pune ideile în practică. Aici intră creativitatea, inovaţia, asumarea riscurilor, precum şi capacitatea de a planifica şi de a implementa proiecte în scopul at...
Bibliotecarul desfăşoară, în mod curent, activităţi pentru toate grupurile / persoanele din comunitate (capitală, oraş, comună),asigurând informarea tuturor, conform nivelului de înţelegere şi cerinţelor specifice.
Activitatea complexă din...
Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de patiserie
specializate și / sau unități de catering, partide de lucru din cadrul restaurantelor / cafenele
Responsabilităţile principale ale unui arhivar sunt: redactarea nomenclatorului arhivistic, gestionarea fondului documentar, prelucrarea documentelor, utilizarea informaţilor din documente, gestionarea activităţii de conservare a arhivei în...
Întreprinderile sociale sunt societăți comerciale sau organizații nonprofit care, prin statut, îndeplinesc cerințe specifice structurilor de economie socială definite în legislația națională și comunitară și în bunele practici naționale și...
Cursul de instructor/ preparator formare este destinat persoanelor interesate de educaţia adulţilor, absolvenţilor de studii medii care doresc să deruleze activităţi cu caracter instructiv-educativ sau persoanelor cu experienţă informală în...
Ocupaţia se adresează celor care se ocupă cu activitatea de cultivare a legumelor prin crearea unor
condiţii de viaţă corespunzătoare plantelor în scopul realizării de producţii în vederea valorificării şi
a consumului.
Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de patiserie
specializate și / sau unități de catering, partide de lucru din cadrul restaurantelor / cafenele
Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de patiserie
specializate și / sau unități de catering, partide de lucru din cadrul restaurantelor / cafenele
Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de patiserie
specializate și / sau unități de catering, partide de lucru din cadrul restaurantelor / cafenele