Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.
În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.
Ocupaţia de Bucătar specialist/vegetarian/dietetician se referă la activitatea de preparare a produselor culinare complexe în cadrul unei bucătării profesionale.
Bună dimineața! ????
☑️O carieră de SUCCES se menține prin educație și formare continuă; iar cursurile, programele de training și ședințele de consiliere te ajută să rămâi pe panta ascendentă a dezvoltării profesionale.
☑️Încrederea în...
Curs PR – Relatii Publice si Comunicare: invatam cum sa realizam activitatile principale de PR, cum sa realizam strategia de relatii publice si materialele cele mai importante din cadrul activitatii de relatii publice.
Asistentul de gestiune este persoana care ţine evidenţa contabilă a operaţiilor financiare ale unei întreprinderi, în conformitate cu principiile generale ale contabilităţii, verifică calitatea şi
tipodimensiunile materiilor prime şi mater...
Asfaltatorul se ocupă în principal cu desfăşurarea unor activităţi specifice de pregătire a stratului suport, de preparare şi aşternere pe acesta a mixturilor asfaltice, compactare a stratului de mixturi asfaltice, precum şi aplicarea trata...
Activităţile desfăşurate de arhivist, în conformitate cu prevederile Legii Arhivelor nr. 16/1996, vizează prelucrarea arhivei gestionate, elaborarea instrumentelor de evidenţă, de informare şi cercetare (inventare arhivistice, cataloage, ed...