Bibliotecarul desfăşoară, în mod curent, activităţi pentru toate grupurile / persoanele din comunitate (capitală, oraş, comună),asigurând informarea tuturor, conform nivelului de înţelegere şi cerinţelor specifice.
Activitatea complexă din...
Responsabilităţile principale ale unui arhivar sunt: redactarea nomenclatorului arhivistic,
gestionarea fondului documentar, prelucrarea documentelor, utilizarea informaţilor din documente, gestionarea
activităţii de conservare a arhi...
Expert achiziţii publice, este o nouă ocupaţie, necesară în vederea aplicării corecte
şi consecvente a tuturor prevederilor legale referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie
publică şi/sau a acordurilor cadru de către autorit...
Cursul de instructor/ preparator formare este destinat persoanelor interesate de educaţia adulţilor,
absolvenţilor de studii medii care doresc să deruleze activităţi cu caracter instructiv-educativ sau persoanelor cu
experienţă informală...
Competentele Antreprenoriale se refera la capacitatea unei persoane de a pune ideile in practica. Pentru a transforma o idee de afaceri în succes este nevoie de abilitate, de creativitate şi de un management sănătos în urmărirea obiectivelo...
Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează şi revizuieşte activităţi teoretice / practice şi / sau programe de formare şi dezvoltare a competenţelor profesionale, derulate în instituţii specializate sau l...
Inspectorul de resurse umane, prin poziția pe care o deține în cadrul departamentului de resurse umane, participă activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directă în procesul prin care organizația iși recrutează, angajează, der...
Contabilul, se ocupă de întocmirea şi completarea documentelor primare contabile, contarea operaţiunilor
patrimoniale, efectuarea de calcule contabile specifice, completarea registrelor contabile, întocmirea balanţei
de verificare, ev...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.
În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.
Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv co...