Brutarul, fabrică pâine şi produse de panificaţie prin transformarea făinii şi a adaosurilor respective.
Patiserul, prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializării.
Maşinistul utilaje de cale şi terasamente, este muncitorul care foloseşte sau serveşte (conduce, amplasează, manevrează, supraveghează, întreţine, repară) în mod permanent instalaţii, agregate şi utilaje fixe sau mobile cu ajutorul cărora s...
Activitatea se desfasoara în unitati silvice care administreaza paduri sau la unitati care îsi desfasoara activitatea de proiectare cu specificul: amenajarea padurilor.
Norme generale si specifice referitoare la sanatatea si securitatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta. Legea securitatii si sanatatii in munca, NSSM.
Turismul se numără printre cele mai interesante și provocatoare domenii de activitate, o arie dinamică, în care trebuie de fiecare dată să inovezi, să dai dovadă de tenacitate și un spirit persuasiv, să anticipezi nevoile consumatorilor, as...
* VREI O PROFESIE NOUA SI NU STII CE SA ALEGI?
* VREI SA FACI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA SI APOI SA INCEPI SA LUCREZI IMEDIAT?
* VREI SA AI ASIGURATA ZIUA DE MAINE?
FIE CA ALEGI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA IN CONTABILITATE...
Contabilul, se ocupă de întocmirea şi completarea documentelor primare contabile, contarea operaţiunilor patrimoniale, efectuarea de calcule contabile specifice, completarea registrelor contabile, întocmirea balanţei de verificare, evaluare...
Brancardierul îşi desfăşoară activitatea în unităţi sanitare, policlinici şi spitale.
Preia pacientul din ambulanţă şi îl transportă la unitatea de primiri urgenţe.
Un proiect, ar trebui să aibă majoritatea, dacă nu toate din următoarele trăsături esenţiale:
– Să fie non -repetitiv şi / sau să aibă noutate şi relevanţă pentru beneficiarii cărora se adresează;
– Să aibă obiective bine stabilite şi rez...
Operatorul la recoltarea şi toaletarea arborilor forestieri este persoana calificată şi specializată a carei ocupaţie presupune competenţe tehnice şi organizatorice necesare executării lucrărilor specifice de doborâre şi sortare, precum şi...
Brutarul, fabrică pâine şi produse de panificaţie prin transformarea făinii şi a adaosurilor respective.
Patiserul, prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializării.