Recepționerii de hotel întâmpină și înregistrează clienții unităților de cazare. Alocă spațiile de cazare, emit cartele de acces/predau clienților cheile de acces.
Activitatea principală a unui administrator de pensiune turistică se desfăşoară în cadrul pensiunii turistice, o unitate de cazare şi alimentaţie publică, derulând concomitent activităţi specifice cu alte agenţii de turism, furnizori, bănci...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.
În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.
Aprovizionarea cu materiale si instrumentar specific.
Organizarea si dotarile specifice insamantarii artificiale.
INTRETINEREA UTILAJELOR Sl INSTRUMENTARULUI SPECIFIC DE LUCRU
TEHNOLOGII DE CRESTERE. INGRIJIRE Sl EXPLOATARE A ANIMALELOR...
Crescătorii de animale se ocupă cu creşterea şi îngrijirea: bovinelor, porcinelor, caprinelor, cabalinelor şi altor specii, a pasărilor de curte, obţinerea diferitelor tipuri de produse animaliere, depozitarea şi prelucrarea acestora.
Recepționerii de hotel întâmpină și înregistrează clienții unităților de cazare. Alocă spațiile de cazare, emit cartele de acces/predau clienților cheile de acces.
Activitatea principală a unui administrator de pensiune turistică se desfăşoară în cadrul pensiunii turistice, o unitate de cazare şi alimentaţie publică, derulând concomitent activităţi specifice cu alte agenţii de turism, furnizori, bănci...
Ospătarul -chelnerul, , asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publică.
Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte produse comestibile.
Instalatorul pentru instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, trebuie să ştie să măsoare, să taie, să pozeze şi să îmbine conducte, să realizeze treceri prin ziduri şi planşee pentru conducte.
Maşinistul utilaje de cale şi terasamente, este muncitorul care foloseşte sau serveşte (conduce, amplasează, manevrează, supraveghează, întreţine, repară) în mod permanent instalaţii, agregate şi utilaje fixe sau mobile cu ajutorul cărora s...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.
În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.
Maşinistul utilaje de cale şi terasamente, este muncitorul care foloseşte sau serveşte (conduce, amplasează, manevrează, supraveghează, întreţine, repară) în mod permanent instalaţii, agregate şi utilaje fixe sau mobile cu ajutorul cărora s...
Zidarul, pietrar, tencuitor, execută elemente de construcţii (pereţi portanţi, neportanţi, de compartimentare, stâlpi, bolţi, cupole,
canale, cămine, etc.) din zidării diferite folosind pietre naturale sau artificiale confecţionate din mat...