Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de cofetărie
specializate și / sau unități de catering, partide de lucru din cadrul restaurantelor / cafenele /
insule de gătire din hypermarketuri .
Recepționerii de hotel întâmpină și înregistrează clienții unităților de cazare. Alocă spațiile de cazare, emit cartele de acces/predau clienților cheile de acces.
Brancardierul îşi desfăşoară activitatea în unităţi sanitare, policlinici şi spitale.
Preia pacientul din ambulanţă şi îl transportă la unitatea de primiri urgenţe.
Expert achiziţii publice, este o nouă ocupaţie, necesară în vederea aplicării corecte şi consecvente a tuturor prevederilor legale referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie.
Tehicianul topometrist se ocupă în principal cu întocmirea documentaţiei de
cadastru general, executarea măsurătorilor specifice, efectuarea calculelor specifice
topografiei, elaborarea planurilor topografice, întocmirea schiţelor şi dese...
Ocupaţia de macaragiu, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a macaralelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind manevrarea în deplină securitate
* VREI SA FACI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA SI APOI SA INCEPI SA LUCREZI IMEDIAT?
* VREI SA AI ASIGURATA ZIUA DE MAINE?
FIE CA ALEGI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA IN CONTABILITATE,AGRICULTURA SAU FRUMUSETE,ACESTE CURSURI SUNT O...
Dulgherul-tâmplar-parchetar este muncitorul din construcţii-montaj a cărui activitate se compune din: executarea schelelor necesare lucrului la înălţime pentru lucrările de zidărie şi finisaje la interior şi exterior, executarea cofrajelor...
A fi administrator de condominii reprezintă o adevarată responsabilitate, dar și o practică interactivă, pentru care e nevoie de cunoștințe teoretice și de competente specifice.
Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de cofetărie
specializate și / sau unități de catering, partide de lucru din cadrul restaurantelor / cafenele /
Recepționerii de hotel întâmpină și înregistrează clienții unităților de cazare. Alocă spațiile de cazare, emit cartele de acces/predau clienților cheile de acces.
Barmanul preparator asigură prepararea băuturilor în amestec, pregătirea celor care se servesc ca atare şi servirea clienţilor de la tejgheaua bar şi de la mese.
* VREI O PROFESIE NOUA SI NU STII CE SA ALEGI?
* VREI SA FACI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA SI APOI SA INCEPI SA LUCREZI IMEDIAT?
* VREI SA AI ASIGURATA ZIUA DE MAINE?
FIE CA ALEGI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA IN CONTABILITATE...