Cursuri de perfectionare
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 180 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1210 RON
CINE POATE PARTICIPA: Angajatii companiilor care doresc implementarea unui sistem de management al calitatii, personalul implicat in proiectarea si implementarea unui sistem de management al calitatii, ingineri si economisti din compartimen...
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 180 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1210 RON
CINE POATE PARTICIPA: Angajatii companiilor care doresc implementarea unui sistem de management al calitatii, personalul implicat in proiectarea si implementarea unui sistem de management al calitatii, ingineri si economisti din compartimen...
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 720 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 2010 RON
Lăcătuşul construcţii metalice şi navale execută operaţii tehnologice de
confecţionare a elementelor de structură şi de asamblare a confecţiilor metalice,
operaţii tehnologice de confecţionare a elementelor de structură , de asamblare, de...
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 75 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1010 RON
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 75 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1010 RON
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 75 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1010 RON
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 75 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1010 RON
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 75 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1010 RON
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 75 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1010 RON
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 75 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1010 RON
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Vezi curs
Curs: Pizzar Baia De Aries, jud. Alba
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 75 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1010 RON
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 75 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1010 RON
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 75 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1010 RON
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 75 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1010 RON
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei 75 ore
Curs de perfecţionare // Autorizat 1010 RON
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Vezi curs