Responsabilităţile principale ale unui arhivar sunt: redactarea nomenclatorului arhivistic,
gestionarea fondului documentar, prelucrarea documentelor, utilizarea informaţilor din documente, gestionarea
activităţii de conservare a arhivei...
Responsabilităţile principale ale unui arhivar sunt: redactarea nomenclatorului arhivistic,
gestionarea fondului documentar, prelucrarea documentelor, utilizarea informaţilor din documente, gestionarea
activităţii de conservare a arhivei...
Responsabilităţile principale ale unui arhivar sunt: redactarea nomenclatorului arhivistic,
gestionarea fondului documentar, prelucrarea documentelor, utilizarea informaţilor din documente, gestionarea
activităţii de conservare a arhivei...
Barmanul preparator lucrează în unităţi de alimentaţie de diferite dimensiuni, ca: restaurant, bar de zi şi
de noapte etc.
Barmanul preparator asigură prepararea băuturilor în amestec, pregătirea celor care se servesc ca atare şi servir...
Responsabilităţile principale ale unui arhivar sunt: redactarea nomenclatorului arhivistic,
gestionarea fondului documentar, prelucrarea documentelor, utilizarea informaţilor din documente, gestionarea
activităţii de conservare a arhivei...
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-isctul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire...