Cursuri de infrumusetare la Bistrita

imagine Cursuri de infrumusetare la Bistrita
2000 RON
Sună acum: 0733682847, 0263239077

Cursuri de infrumusetare la Bistrita

Curs de calificare // Autorizat

Bistrita, jud. Bistrita-nasaud // Pret: 2000 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore in 150 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 27/06/2019

Efectuarea lucrarilor estetice si de ingrijire in manichiura si pedichiura. Efectuarea lucrarilor estetice si de ingrijire in frizerie. Spalarea parului. Coafarea parului pe baza ondulatiilor. Decolorarea parului.Vopsirea parului
Prezentare curs

Acest curs cuprinde toate cele 4 module intr-un singur curs .

Coaforul se ocupa in principal cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale, carnavaluri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei, vopsirii parului, spalarii parului.

Frizerul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea tunsorii pentru barbati, executarea barbieritului, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului.

Manichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii.

Pedichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii.

Si binenteles cu aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fundatia APT International

logo Fundatia APT International

Adresa: Str.Libertatii 51/B, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0733682847
E-mail contact firma: john.lia_roman@yahoo.com
Descriere:


Cursuri calificare 100 meserii, domenii; constructii, instalatii, auto, energetica, forestier, turism, infrumusetare,invatamant asistenta sociala alimentatie,agricultura,ISCIR,SSM,PSI,ANRE,Tel; 0263/239 077, 0733/682 847 si 0754/911 893
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0733682847 0263239077

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput