Când se desfășoară?
Grupa 1 intensiv 19 sedinte: Luni si Miercuri incepand cu ora 17:00 – 18.30 din 07 iunie – 09 august 2021
Grupa 3 intensiv 19 sedinte: Luni si Miercuri incepand cu ora 19:00–20.30 din 07 iunie 2021-09 august 2021
Școala de Vara ONLINE este un program intensiv de învățare a limbii germane adresat prescolarilor si scolarilor care sunt începători (inclusiv celor care nu au studiat niciodată limba germană) sau au cunoștințe medii și avansate.
Modulul A 1 abordeaza notiunile elementare de gramatica a limbii germane, prin explicarea detaliata a acestora si aplicarea notiunilor invatate in exercitiile propuse si rezolvate. La finalul acestui modul veti putea sa va prezentati, sa de...
CURS CONVERSATIONAL/INTERACTIV CU TRAINER VORBITOR NATIV
Frecventa: 1 curs/ saptamana
4 Sedinte pe luna -160 lei
Durata curs: 90 min
Program: vineri sau sambata
Copii de minim 8 ani, cu nivel elementar A2 de limba germana...
Pasiunea noastra este germana pe care ti -o transmitem cu drag! Suntem o echipa cu experiență în a livra programe de training de calitate! Suntem pasionati de limba germana iar tot ceea ce facem,facem din suflet!
Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de cofetărie
specializate și / sau unități de catering, partide de lucru din cadrul restaurantelor / cafenele /
* VREI SA FACI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA SI APOI SA INCEPI SA LUCREZI IMEDIAT?
* VREI SA AI ASIGURATA ZIUA DE MAINE?
FIE CA ALEGI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA IN CONTABILITATE,AGRICULTURA SFRUMUSETE,ACESTE CURSURI SUNT OPOR...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.
În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.
* VREI O PROFESIE NOUA SI NU STII CE SA ALEGI?
* VREI SA FACI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA SI APOI SA INCEPI SA LUCREZI IMEDIAT?
* VREI SA AI ASIGURATA ZIUA DE MAINE?
FIE CA ALEGI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA IN CONTABILITAT...
Patiserul, prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializării.
După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la introd...
Brancardierul îşi desfăşoară activitatea în unităţi sanitare, policlinici şi spitale.
Preia pacientul din ambulanţă şi îl transportă la unitatea de primiri urgenţe.
Bibliotecarul cu studii superioare este specialistul responsabil cu organizarea unei biblioteci şi a conţinutului info-documentar al acesteia precum şi cu asigurarea accesului la informaţii şi documente pentru toate categoriile de beneficia...
Conform actelor normative în vigoare, biblioteca este o instituţie de importanţă strategică,
reprezentând structuri cu rol infodocumentar, bazate pe colecţii de resurse, precum şi pe serviciile unui personal specializat,
capabil sã asigur...
Barmanul preparator asigură prepararea băuturilor în amestec, pregătirea celor care se servesc ca atare şi servirea clienţilor de la tejgheaua bar şi de la mese.