Curs Tinichigiu Auto - Pdr -paintless Dent Removal - Tinichigerie Fara Vopsitorie-

imagine CURS TINICHIGIU AUTO - PDR -PAINTLESS DENT REMOVAL - TINICHIGERIE FARA VOPSITORIE-
9000 RON
Sună acum: 0799968327, 0341423801

Curs Tinichigiu Auto - Pdr -paintless Dent Removal - Tinichigerie Fara Vopsitorie-

Curs de specializare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 9000 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 48 ore in 6 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 16/07/2018

Curs specializat PDR - Tehnica de reparatie a avariilor fara vopsitorie se refera la o colecție de tehnici si dispozitive specializate pentru indepartarea loviturilor, cutelor si daunelor cauzate de grindina in general, dar se poate utiliza cu succes chiar in cazul unor indoituri mai mari din caroseria unui autovehicul, fara sa afecteze finisajului original al autovehiculului, structura metalului.
Prezentare curs

WHS Worldhail System Group, are plăcerea de a anunța că va începe primul curs de instruire pentru tehnologia de reparare PDR (PAINTLESS DENT REMOVAL) pentru toate autovehiculele care au suferit pagube cauzate de grindină și mici lovituri cauzate de alte incidente.

Tehnica de reparare PDR este o tehnică de reparație manuală efectuată de un singur tehnician pe o mașină cu adâncituri și lovituri cauzate de grindină. Cu ajutorul unui echipament special, este posibilă îndepărtarea perfectă a loviturilor de pe caroserie, fără a mai fi nevoie să utilizati metoda standard, de tinichigerie si vopsitorie. Perioada de reparație pentru o mașină cu daune medii, statistic fiind vorba de un numar de 100/150 lovituri, timpul de reparare este de aproximativ 4/6 ore de lucru, cu un câștig net pentru tehnician de la 300 la 500 de euro pe mașină. În sezonul grindină, din luna mai până în septembrie, un tehnician bun poate repara mai mult de 200 de mașini.

Cursul este conceput pentru a vă instrui rapid, de la zero, veți afla tehnicile de bază PDR, instructorii noștri vă vor ghida timp de 6 zile pentru a reuși să stăpâniți utilizarea instrumentelor tehnice, pentru a lucra corect pe caroserie fără a deteriora vopseaua, pentru a nu fi nevoiți să revopsim mașina la final.

În timpul perioadei de antrenament veți practica în mod constant toate elementele care alcătuiesc o mașină, astfel încât să ajungeți la capacitatea de a opera pe orice tip de daune.

Pentru mai multe detalii referitoare la programul de teorie și practică care alcătuiesc cursul de bază si cursul pentru avansați vă rugăm să ne contactați telefonic.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

W.H.S. WORLDHAIL SYSTEM

logo W.H.S. WORLDHAIL SYSTEM

Adresa: Str. Traian, nr. 68A, Constanta, Constanta, jud. Constanta
E-mail contact firma: office@worldhailsystem.com
Descriere:

    Grupul WHS Wordhailsystem este o companie care se ocupă în principal de repararea autovehiculelor avariate de grindină în colaborare cu mai mult de 50 de tehnicieni interni care operează în întreaga Europă. Worldhail System în 2016 a deschis sediul din Constanța și a funcționat deja cu succes în reparații auto pe teritoriul României, a creat colaborări cu asigurări, reprezentanțe auto şi service-uri. În scopul formării propriilor tehnicieni, a decis să organizeze cursuri și pentru persoanele independente care sunt interesate și au posibilitatea de a lucra alături de numeroasele companii de reparații existente în România și, în general, în întreaga Europă.Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0799968327 0341423801

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput