Curs autorizat Operator introducere, validare si prelucrare date

imagine Curs autorizat Operator introducere, validare si prelucrare date
750 RON

Curs autorizat Operator introducere, validare si prelucrare date

Curs de specializare // Autorizat

Constanta , jud. Constanta // Pret: 750 RON


Data incepere: 28/05/2024
Perioada inscrieri: 29/02/2024 - 27/05/2024
Data ultimei actualizari : 20/05/2024

Organizam cursuri autorizate de catre Min. Muncii si Min. Educatiei "Operator introducere, validare si prelucrare date", durata 2, 5 luni. Constanta - Casa de Cultura, etaj 2, camera 60 (intrarea pe la birouri, prin spatele cladirii, vis-a-vis de magazinul "Piese auto", vezi foto).
Prezentare curs

Prin acest curs se certifică aptitudinile de operare pe calculator, crescând gradul de mobilitate profesională prin utilizarea calculatorului în mod eficient și productiv indiferent de vârstă, profesie și domeniu de activitate.

Operatorul introducere, validare şi prelucrare date are atribuţii referitoare la introducerea pe suport electronic a datelor necesare prelucrărilor electronice.

În acest scop, el efectuează o serie de activităţi importante pentru susţinerea procesului de prelucrare electronică a datelor, din care se pot menţiona: – introduce şi validează date pe suport electronic – gestionează suporţii electronici de date – asigură conformitatea datelor introduse cu documentele primare – salvează periodic datelor introduse – restaurează la nevoie datele salvate – recuperează informaţii pentru utilizatori, la cererea acestora – păstrează copiile de siguranţă ale datelor salvate pe suport electronic.

Procesul de lucru în cazul unui operator introducere, validare şi prelucrare date este corespunzător activităţilor pe care le desfăşoară şi care sunt descrise în cadrul competenţelor specifice ocupaţiei.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Formare Profesionala DAL

logo Formare Profesionala DAL

Adresa: B-dul Al. Lapusneanu nr. 1, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 815501
E-mail contact firma: fpdal@yahoo.com
Descriere:
Cu o activitate in domeniul de formare profesionala de peste 25 ani, va stam la dispozitie cu numeroase cursuri de calificare, specializare, perfectionare sau initiere. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733.815.501 0241 618268
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput