Curs Padurar - Autorizat

imagine Curs Pădurar - Autorizat
2000 RON

Curs Padurar - Autorizat

Curs de calificare // Autorizat

Online // Pret: 2000 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore in 90 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: INFO CENTER GROUP
Data ultimei actualizari : 25/09/2024

Dacă îți dorești să lucrezi în aer liber și să protejezi resursele naturale ale României, Cursul Pădurar este pentru tine! Oferit de Info Center Group, acest curs autorizat îți oferă posibilitatea de a dobândi competențele necesare pentru a obține Certificatul de calificare, recunoscut atât național, cât și în toate țările membre UE.
Prezentare curs

Curs Pădurar - Calificarea ta pentru o carieră în natură!


Dacă îți dorești să lucrezi în aer liber și să protejezi resursele naturale ale României, Cursul Pădurar este pentru tine! Oferit de Info Center Group, acest curs autorizat îți oferă posibilitatea de a dobândi competențele necesare pentru a obține Certificatul de calificare, recunoscut atât național, cât și în toate țările membre UE. Cursul este organizat online pentru partea teoretică sau la sala de curs, în funcție de preferințele tale.


Fă primul pas spre o carieră de succes în protecția mediului și dezvoltă-ți abilitățile necesare pentru a deveni un profesionist în domeniu!


Pentru detalii complete și înscriere la acest curs accesează link-ul de mai jos:

https://sbinfo.ro/curs-padurar/


Pentru alte cursuri: https://sbinfo.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

INFO CENTER GROUP

logo INFO CENTER GROUP

Adresa: ZAHARIA BOIU, Sibiu, jud. Sibiu
Telefon: 0745369686
E-mail contact firma: office@sbinfo.ro
Website: http://sbinfo.ro
Descriere:

INSTITUT pentru CALIFICĂRI INFO CENTER GROUP răspunde cerințelor pieței forței de muncă, oferind prin Centru de Educaţie şi Formare Profesională 100 de cursuri în domeniile: educaţie, formare profesională, resurse umane, calitate, tehnic, mediu, silvicultură, sănătate şi securitate în muncă, situaţii de urgenţă, prim ajutor, medicină veterinară, igienă, siguranţa alimentului, sport, servicii, etc.

Centrul de Evaluare Competenţe Profesionale şi Centrul de Medierea Muncii vin în ajutorul celor interesaţi, pentru a putea identifica noi oportunităţi privind locurile de muncă.

Deținem peste 100 de autorizaţii şi suntem certificaţi în managementul calităţii SR EN ISO 9001, managementul mediului SR EN ISO 14001, managementul sănătăţii şi securităţii în muncă SR ISO 45001. Prin politica de management implementată, mulțumirea clientului este prioritatea noastră, întreaga activitate fiind orientată în acest scop.




Lectori

Lectori generali
Experţi în domeniu, practicieni cu performanţe şi bogată experienţă

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0745369686 0740087780
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput